Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σάκης Ρουβάς: Θα ήθελα να παίξω στο Νησί


Την επιθυμία του να παίξει στο σίριαλ του Mega «Το Νησί» εξέφρασε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ φάνηκε απολύτως ενημερωμένος για τα τηλεοπτικά. Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής εξέφρασε την γνώμη του για το «Just The Two Of Us» και το «X Factor».
«Το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλοφτιαγμένο είναι! Από ερμηνείες, μουσική, φωτογραφία... η ιστορία είναι συναρπαστική», είπε ο Sakis για το «Νησί» και πρόσθεσε: «δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο καλοφτιαγμένο, αλλά τώρα που το βλέπω βεβαίως και θα ήθελα να παίξω»!
Παράλληλα, ο Έλληνας σταρ αποκάλυψε ότι έχει σχέδια για το επόμενο βήμα του στον κινηματογράφο: «πάντα συζητάω... πολλά σχέδια, πολλά», είπε χαρακτηριστικά.
Το «Just The Two Of Us», πάντως, δεν το είδε, ενώ για το νέο «X Factor» υποστήριξε πως θα είναι καλύτερο από τις άλλες δύο φορές και ελπίζει ο κόσμος να το απολαύσει....
«Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αν είναι καλό το ριάλιτι σαν όρος και σαν είδος. Ο κόσμος είναι ο πιο κατάλληλος να κρίνει και το βλέπουμε αυτό. Όλα τα πράγματα όμως δεν είναι ίδια, οπότε να μην τα κάνουμε γενικά όλα», κατέληξε ο τραγουδιστής.

O Σάκης ήταν ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής στο 2ο Public Digital Festival, που βράβευσε νέους ανθρώπους για την προσπάθεια και την ενασχόλησή τους με την κινηματογράφηση.

Πηγή star