Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Στέλιος Καλαθάς: "Με την Λιάνη είμαστε φίλοι"


Ο φίλος και εξαιρετικός ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς έχει τα δικά του «Μυστικά της Εδέμ». Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του Star, μιλώντας μεταξύ άλλων για την σχέση του με την Δήμητρα Παπανδρέου και τον γάμο.
«Δεν θα παντρευόμουν στην χώρα που ζούμε και με αυτές τις συνθήκες», είπε ο ηθοποιός στην κάμερα του «Super Star» που τον συνάντησε στη δραματική σχολή όπου διδάσκει. Όπως εξήγησε, θεωρεί τον γάμο μεγάλη ευθύνη και την απόκτηση ενός παιδιού ακόμα μεγαλύτερη και κατέληξε: «όπως είναι τα πράγματα τώρα, δεν θέλω με τίποτα να φέρω ένα παιδί στον κόσμο. Είμαι απογοητευμένος».
Όσο για την σχέση του με την Δήμητρα Παπανδρέου, που διάφορα δημοσιεύματα θέλουν κάτι να τρέχει μεταξύ τους; «Είναι ένα άτομο που εκτιμώ και σέβομαι εδώ και 12 χρόνια. Είμαστε φιλαράκια καλά και θεωρώ ότι είναι μια προσωπικότητα λίγο παρεξηγημένη. Αν την γνωρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις ότι είναι ένα μικρό παιδί που του αρέσει να βοηθάει. Αυτό μόνο και τίποτε άλλο», είπε ο Στέλιος, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.
Στα «Μυστικά της Εδέμ» υποδύεται τον σατανικό επιχειρηματία Μπέλο, ρόλος τον οποίο υποδύθηκε για 4 - 5 επεισόδια πέρσι. Όπως αποκάλυψε, άρεσε στους συντελεστές της σειράς, που του τηλεφώνησαν και του πρότειναν να συνεχίσει. «Ήταν δώρο! Είναι δώρο για κάθε έλληνα ηθοποιό να παίζει σε αυτή τη σειρά», πρόσθεσε ο ίδιος....