Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Λιάγκας-Σκορδά: Ερχεται η πρεμιέρα τους!


Από την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, κάθε πρωί, στις 10:00, στο Mega. Μαζί τους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ράνια Αλευρά και μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα υπόσχονται φρέσκα, πρωτότυπα και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια.
Θα έχει αποκλειστικά ρεπορτάζ για αγαπημένες σειρές και εκπομπές, άμεση ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας, προτάσεις διασκέδασης, τελευταίες τεχνολογίες, πολλή μουσική από αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλά άλλα. Όλα όσα μπορούν να μας ενημερώσουν για αυτά που μας ενδιαφέρουν αλλά και να μας φτιάξουν τη διάθεση.
Ο Βασίλης Καλλίδης θα μας προτείνει εύκολες και νόστιμες συνταγές ενώ, η Βίκυ Παγιατάκη θα δίνει τις πιο έγκυρες προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Το δικό τους στίγμα θα δίνουν στην εκπομπή εκλεκτοί καλεσμένοι και πρόσωπα που δεν βλέπουμε συχνά στη μικρή οθόνη, ενώ τη μουσική νότα αναλαμβάνουν αγαπημένοι καλλιτέχνες.
Το «ΠΡΩΙΝΟ mou» θα προβάλλεται από ένα στούντιο που δε θα θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε δει ως τώρα και θα μοιάζει κατά πολύ με ένα μοντέρνο loft με ιδιαίτερη διακόσμηση.
Ένα πλήρες «ΠΡΩΙΝΟ mou», από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, κάθε πρωί, στις 10:00. Η συνέχεια επί της οθόνης…