Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Μεταξάς: "Οι χαρακτήρες είναι καρτουνίστικοι στην "Ζωή της Αλλης".


Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από το σίριαλ «Η Ζωή της Άλλης», ο Όθωνας Μεταξάς μίλησε στην «Espresso» για τη σειρά και τα υψηλά της νούμερα.

«Είναι ένα παραμύθι μονοδιάστατο. Οι χαρακτήρες δεν έχουν καμία εξέλιξη, είναι καρτουνίστικοι. Δεν έχω πρόβλημα με τα καθημερινά, με το συγκεκριμένο είδος έχω, των ξενόφερτων σεναρίων», είπε ο ηθοποιός προσπαθώντας να περιγράψει το πώς βλέπει πλέον ο ίδιος το σίριαλ «Η Ζωή της Άλλης», στην οποία πρωταγωνιστούσε υποδυόμενος τον «Στέφανο».

H αποχώρησή του από την ομάδα του σίριαλ βεβαίως δεν σημαίνει πως οι επαγγελματικές σχέσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής πέρασαν κρίση: «Η παραγωγή ήταν άψογη και συνεπέστατη. Όλα ήταν καλά για το χρόνο που πέρασε. Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω πως θα μπορούσα μέσα από αυτή τη σειρά να δώσω κάτι άλλο», εξηγεί ο ίδιος.

Αναφέρθηκε όμως καις τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά το σήριαλ: «Όταν τρέχεις μόνος σου, είναι λογικό να συγκεντρώνεις τέτοια ποσοστά. Δυστυχώς, πλην ελάχιστων περιπτώσεων, η τηλεθέαση είναι πλασματική. Στους τηλεθεατές αρέσει η μυθοπλασία και σίγουρα την προτιμούν, σε σχέση μʼ ένα ριάλιτι».

yupi