Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κωστόπουλος: Με ποιούς θα περάσει το τηλεοπτικό του "Βράδυ";


Όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις καλεσμένους θα έχει πάλι και αυτήν την Πέμπτη στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις έχουν να πουν πολλά! Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που θα «ανακριθούν» από τον οικοδεσπότη;

Κατ’ αρχάς καλεσμένος θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός (και όχι μόνο, βεβαίως βεβαίως!) θα βρεθεί στο «Βράδυ» και θα μιλήσει για όλα! Άλλωστε έχει να πει πολλά: από το «Πενήντα πενήντα»που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέχρι τις παραστάσεις «Ψέμα στο ψέμα» που έχει σκηνοθετήσει και την «Χάρολντ και Μοντ» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Και σίγουρα η συζήτηση μεταξύ των δύο… Πέτρων θα επεκταθεί και σε πολλά ακόμα θέματα.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι και ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο κριτής του «Greek Idol» θα «ανακρίνει» τον κριτή του «X Factor» σε μία… talent show συζήτηση.

Τέλος, καλεσμένη είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που από τις ερωτήσεις του Κωστόπουλου θα κριθεί αν θα συνεχίσει να είναι… μες στην καλή χαρά ή θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Γιατί ο Κωστόπουλος και με τις δύο προηγούμενες εκπομπές του απέδειξε ότι ρωτά ό,τι θέλει –και πρέπει!- χωρίς… δημοσιοσχεσίτικη διάθεση. Το δύσκολο είναι οι καλεσμένοι να τολμούν να απαντούν και να μην αφήνουν τα ερωτήματα να πλανώνται στον αέρα!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit η εκπομπή με τους τρεις καλεσμένους θα μαγνητοσκοπηθεί αύριο το απόγευμα για να προβληθεί κανονικά την Πέμπτη στις 11 το «Βράδυ»!