Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αρναούτογλου: "Με τη Νάντια θέλουμε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια.."


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε λείψει πολύ από τη μικρή οθόνη. Πώς αισθάνεται που είχε μείνει τόσο πολύ καιρό εκτός; ''Έπειτα από τόσα χρόνια καθημερινής παρουσίας σκεφτόμουν: Και τώρα τι κάνω; Φαντάσου ένα μηχάνημα που δουλεύει με ένταση στο 4 και ξαφνικά το κατεβάζεις στο 1. Είναι σαν να φρενάρεις. Είχα να λύσω διάφορα θέματα, φοβίες και άγχη. Με τον καιρό όμως και τη βοήθεια έμπιστων φίλων άρχισα να καταλαβαίνω ότι η ζωή είναι παντού. Είμαι 36 ετών και κάτι παραπάνω από τη μισή μου ζωή την πέρασα εντός τηλεόρασης, καθώς συμπλήρωσα 19 χρόνια στο μέσο αυτό'', δηλώνει στο περιοδικό HELLO!

Ποια είναι η άποψή του για το πόσο αναλώσιμοι είναι οι άνθρωποι της τηλεόρασης; ''Σε αυτό το θέμα είμαι υπέρ των καναλιών. Είναι επιχειρήσεις, αριθμοί και νούμερα. Δεν πρέπει να ισχύει και στα κανάλια η μονιμότητα του Δημοσίου. Όσο για τη Τατιάνα θεωρώ ότι ανανεώθηκε. Ψυχολογικά, μέσα της, ξαναγεννήθηκε. Αυτό συνέβη και με την Ελεονώρα Μελέτη. Κι εκείνη ανανεώθηκε με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Είμαι σίγουρος ότι της Τατιάνας της έχει κάνει καλό''.

Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι η Νάντια Μπουλέ ανέλαβε τη παρουσίαση του Top Chef γιατί μεσολάβησε εκείνος στον Γιάννη Λάτσιο. Τι απαντά; ''Είναι άδικο. Ειδικά στο γεγονός ότι εγώ είπα στον Γιάννη Λάτσιο Πάρε τη Νάντια. Κι αν είναι έτσι γιατί δεν το είπα στον Πέτρο Μπούτο με τον οποίο έχουμε τόσο καλή επαφή και το είπα στον Γιάννη που τον ξέρω μόλις δύο μήνες; Αφενός αυτό και αφετέρου δεν παίρνει μόνος του ο Λάτσιος τις αποφάσεις σε ένα κανάλι''.

Πώς σχολίασε το γεγονός ότι θα βρίσκεται απέναντι από τη Νάντια; ''Της είπα: Κοίτα να δεις δεν θα μπορώ να σε βλέπω ούτε να με βλέπεις. Μόνο αυτό σχολιάσαμε τίποτα άλλο. Θα ήθελα να είναι καλή η ίδια. Της το είπα εξάλλου''. Τι θα βλέπει φέτος στην τηλεόραση; ''Έπαθα με το Νησί! Θα βλέπω Αντώνη Κανάκη. Κόλλησα μερικές φορές και στο Μaster Chef. Τους Πρωταγωνιστές του Θεοδωράκη. Τον Φώτη και τη Μαρία γιατί είναι funky και σπιντάτοι. Λαζόπουλο και ποδόσφαιρο. Στα τέλη Νοεμβρίου θα έχει αποκρυσταλλωθεί η άποψή μου και για τα πρωινά''.

Ο Γρηγόρης μιλάει για τη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ: ''Είμαι σε μία φάση επαναπροσέγγισης του δεσμού μας μετά το χωρισμό. Είναι αυτό που σκέφτεσαι: Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα και μετά δεν πάει καλά. Γι'αυτό δεν απαντώ ούτε εγώ, ούτε η Νάντια όταν μας ρωτούν. Όταν ύστερα από ένα χωρισμό, ξαναβρίσκονται δύο άνθρωποι και μάλιστα σε μία φάση πολύ έντονου εργασιακού φόρτου, υπάρχει ελάχιστος χρόνος. Θέλαμε και η δύο να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας κι έπεσε πάνω σε μια εποχή που δεν έχουμε χρόνο. Στη φάση λοιπόν της επαναπροσέγγισης πρέπει εκτός από χρόνο να κάνεις και μία ανάλυση των λόγων που οδήγησαν στον χωρισμό''.