Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

ΛΕ-ΠΑ: "Θα έχουμε κόντρες στο «Just the 2 Οf Us»


Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» βρέθηκε ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής, και μίλησε για τη συμμετοχή του στο σόου «Just the 2 Οf Us», για τα τηλεοπτικά ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για την κόρη του, που σπουδάζει στο Μαϊάμι.
Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε τον Λευτέρη Πανταζή αν πιστεύει ότι θα υπάρξουν ίντριγκες στο «Just the 2 Of Us», για να πάρει την απάντηση: «Πιστεύω ότι, παρόλο που είναι παιχνίδι και είναι για έναν καλό σκοπό, κάθε Κυριακή που θα περνάει, η αγωνία για το αν θα μείνουν (σ.σ.: οι διαγωνιζόμενοι) στο παιχνίδι θα δημιουργήσει και κοντρίτσες».
Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τα τηλεοπτικά ριάλιτι μαγειρικής. «Με τόσο φαγητό φέτος στην τηλεόραση, με το που ανοίγω την τηλεόραση πεινάω, κι εγώ κάνω δίαιτα! Μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε καινούρια φαγητά». Σε σχετική ερώτηση για την Ευγενία Μανωλίδου, απάντησε: «Μ’ αρέσει σαν γυναίκα, αλλά στην κουζίνα δεν ξέρω αν τα καταφέρνει, γιατί αυτό που είδα προχθές που βοηθούσε, έδειξε ότι μάλλον δεν μαγειρεύει και πάρα πολύ, μάλλον παραγγέλνουν έτοιμα φαγητά».Τέλος, μίλησε με υπερηφάνεια για την κόρη του, Κωνσταντίνα, που σπουδάζει στις ΗΠΑ, ενώ σύντομα θα τη δούμε στην καινούρια «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα»: «Σπουδάζει σκηνοθεσία, θέατρο και κινηματογράφο. Είναι στο δεύτερο έτος, και την επιλέξανε ανάμεσα σε 600 παιδιά σε οντισιόν. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη και συγκινήθηκα».