Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Συνεργασία μεταξύ MTV και msn.gr


Τη συνεργασία τους για τη δημιουργία ειδικής ενότητας με θέματα και ειδήσεις που αφορούν στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz ανακοίνωσαν το MTV και το msn.gr.

«Ενα εξαιρετικό βήμα για τη διεύρυνση της διανομής του περιεχομένου και την ενίσχυση του brand MTV στην Ελλάδα», χαρακτήρισε ο Μιχάλης Ρίζος, διευθυντής Νέων Μέσων και Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του MTV, τη διάθεση των τηλεοπτικών παραγωγών του μουσικού καναλιού, μέσω του portal msn.gr.

Οπως γνωστοποιήθηκε, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα συνεργασίας μεταξύ MTV και Microsoft δημιουργήθηκε μια ενότητα ψυχαγωγίας τόσο με νέα και ειδήσεις όσο και με video υλικό.

Ειδικότερα, στη νέα ενότητα του msn.gr, ο επισκέπτης μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε video gallery που διαθέτει όλες τις ελληνικές παραγωγές του καναλιού, όπως τα MTV Take 20, MTV Pulse και Live@Your Place, αλλά και εκπομπές, όπως το Headbangers Ball, το Game On και το εβδομαδιαίο chart, Hit List Hellas.

Επιπλέον, στην ενότητα «μουσική» του msn.gr είναι διαθέσιμα τα νέα του MTV που αφορούν σε νέες κυκλοφορίες και γενικότερα στις ειδήσεις της μουσικής βιομηχανίας για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στην ενότητα δίνεται επίσης η δυνατότητα στο χρήστη να διαμορφώσει το chart του Hit List Hellas, αλλά και να ενημερωθεί για όλη τη μουσική επικαιρότητα, όπως για παράδειγμα τα music charts.
naftemporiki