Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δύο νέα talent show έρχονται για στον ALPHA


Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του χορευτικού «So You Think You Can Dance» και το μουσικό «Must Be The Music» απέκτησε στην διεθνή έκθεση του MIPCOM ο Alpha.

Το «So You Think You Can Dance» είναι γνωστό στο ελληνικό κοινό, καθώς μεταδόθηκε για δύο συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν από την τηλεόραση του MEGA και με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι της Κάντζας απέκτησε και το «Must Be The Music». Στο συγκεκριμένο τάλεντ σόου, από την Βρετανία ορμώμενο αναζητείται το μεγάλο ταλέντο στην μουσική.

Σε σύγκριση με τα X-Factor, Greek Idol, Super Idol, Fame Story, Dream Show στο Must Be The Music οι υποψήφιοι δεν κρίνονται αποκλειστικά και μόνο με τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και με βάση την μουσική τους παιδεία. Έτσι, ακόμη και ένας πιανίστας μπορεί να συμμετέχει και να αποδείξει πως κατέχει την μουσική στα δάχτυλα.

Παράλληλα οι υποψήφιοι έχουν τον πλήρη έλεγχο στις επιλογές των κομματιών και μπορούν ακόμη και να παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις.

Ο Alpha έκλεισε για έξι ζωντανά σόου, ενώ οι δεκαπέντε υποψήφιοι που θα καταφέρουν να μπουν από τις ακροάσεις στα ζωντανά σόου θα αναμετρηθούν ανά ομάδες σε τρεις ημιτελικές φάσεις. Δύο νικητές από κάθε φάση θα εισέλθουν στον μεγάλο τελικό.

Πηγή: tvnea.blogspot.com