Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο Κώστας Σόμμερ σε καθημερινή σειρά στην Γερμανία


Αυτό σημαίνει να έχεις "άστρο"...!Ο Κώστας Σόμμερ δοκίμασε την τύχη του στην Αμερική αλλά τελικά η δεύτερη του πατρίδα, η Γερμανία, του άνοιξε τις τηλεοπτικές πόρτες.
Ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση απο τη Γερμανική τηλεοραση για να αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μία καθημερινή σειρά, όπως γράφει αποκλειστικά το tvnea.
Η νέα καθημερινή σειρά του ZDF (κρατικό κανάλι της Γερμανίας) με τίτλο "Lena -Liebe meines Lebens"(Λένα-Αγάπη της ζωής μου) ξεκίνησε τα γυρίσματα την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010. Η παράγωγή έδωσε το ΟΚ για τα πρώτα 240 επεισόδια, τα γυρίσματα των οποίων τα θα γινουν κατα κύριο λόγο στο κάστρο Gymnich της Κολωνίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η νεαρή Lena χάνει τη δουλειά της και μέσα στη δυστυχία της, πέφτει πάνω σην πλούσια Amelie von Arensberg (Johanna Liebeneiner), η οποία της προτείνει μια θέση στο κάστρο της. Η νεαρή κοπέλα πιστεύει πως η τύχη της άλλαξε και πως απο εδώ και στο εξής θα ζεί ευτυχισμένη στο πλευρο του φίλου της και μηχανικο αυτοκινήτων Tony(Κώστας Σόμμερ) και του γιού του. Η ζωή της κοπέλας αλλάζει, όταν συναντάει τον εγγονό της Amelie, τον David.
Το κέντρο της υπόθεσης αποτελεί η ρομαντική ιστορία αγάπης της Lena