Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Διαψεύδει ο αγαπημένος της Τσιμτσιλή οτι θα βγεί στο γυαλί!


Δεν ζήλεψε απο την αγαπημένη του ο Θέμης Σοφός και καλά κάνει. Αποφάσισε να μην βγεί στο γυαλί και διαψεύδει τα περί αντικατάστασης του Γιάννη Μαρακάκη στο "Deal".
Προσωπική άποψη του Θέμη Σοφού είναι ότι ανάλογες δραστηριότητες δεν αρμόζουν σε λειτουργούς της Δικαιοσύνης, χωρίς σε καμία περίπτωση η θέση του αυτή να αποτελεί μομφή προς συναδέλφους του. Άλλωστε, όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ιδιαίτερα δραστήριο, επιλεκτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα. Ακόμα και στο ενδεχόμενο κάποιοι από το επιτελείο του ΑΝΤ1 να σκέφτηκαν να πλησιάσουν τον Θέμη Σοφό, ρωτώντας βεβαιώθηκαν ότι θα συναντήσουν «τοίχο»!
Ο Θέμης Σοφός δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί μια τέτοια πρόταση και για ένα ακόμη, σημαντικό λόγο: είναι από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση Siemens και από τον άλλο μήνα θα βρίσκεται στο Μόναχο.
Πάντως, οι υπεύθυνοι παραγωγής κάνουν κάστινγκ ώστε να καταλήξουν στο όνομα του δικηγόρου που θα πάρει τη θέση του Γιάννη Μαρακάκη στο «Deal».
Πηγή:Espresso