Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Λιάγκας: «Από τις 50 ξανθιές ξέφυγα, από την μία είναι πάντα πιο δύσκολο»


Την πρώτη του εμφάνιση για την σεζόν έκανε χθες στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» ο Γιώργος Λιάγκας, που ετοιμάζεται για το πρωινό του!
Ο δημοσιογράφος μίλησε για την πρωινή εκπομπή, που θα παρουσιάσει με την σύζυγό του και άφησε και την σποντίτσα του, χαριτολογώντας για την Φαίη λέγοντας: «Από τις 50 ξέφυγα (εννοώντας της «Ξανθιές») από την μία είναι πάντα πιο δύσκολο».

Στην συνέχεια ο κ. Λιάγκας αποκάλυψε ότι η νέα εκπομπή θα είναι περισσότερο ενημερωτική από τις υπόλοιπες χρονιές «Έχουμε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό… αλλά είναι περίεργο και για μένα και για την Φαίη, που είμαστε ζευγάρι στη ζωή, ότι γινόμαστε τώρα ζευγάρι και στην τηλεόραση».

Και πάνω που πήγαν να του κάνουν καζούρα, τους έκοψε γιατί «Τώρα την απόφαση την πήραμε, οπότε είναι αργά». Την φράση επανέλαβε δυο – τρεις φορές, για να την εμπεδώσει και στην συνέχεια επανέλαβε ότι θα είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή με δόσεις ενημέρωσης.

Όταν ο Μένιος Σακελλαρόπουλος του έκανε πλάκα, λέγοντάς του «Ελπίζω να μην πιάσεις κουτάλα» ο κ. Λιάγκας είπε: «Προσπαθώ να το αποφύγω. Τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δούμε»!!! Φαντάζεστε να δούμε τον Γιώργο Λιάγκα να μαγειρεύει και την Φαίη Σκορδά να… αράζει στον καναπέ;

Πάντως, το «μυστήριο» γύρω από πιθανή εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά ακόμα δεν έχει λυθεί. Από την μια οι φήμες φουντώνουν, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια της πρωινής πλέον ζώνης έβαψε το μαλλί, η ρίζα του οποίου πυροδότησε τα σχόλια!