Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Θεοφάνους: " Στεναχωριέμαι για την Ευγενία Μανωλίδου..."


Καλεσμένος στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη», ήταν σήμερα ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε για την τηλεοπτική επικαιρότητα.
«Δεν θα παρουσίαζα ποτέ εκπομπή όπως το "Top Chef" ή το "Master Chef", γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Στεναχωριέμαι για την Ευγενία Μανωλίδου, είναι μια μαεστρίνα που κάνει κάτι άλλο από αυτό που σπούδασε. Στο "Dancing With the Stars" ήταν πολύ καλή, αλλά τώρα τι θα κάνει; Θα μαγειρεύει; Κι αυτό το κάνει καλά; Όλα τα ξέρει πια;», τόνισε με καυστικό ύφος ο Γιώργος Θεοφάνους πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.
Ο συνθέτης μίλησε για το «X-Factor» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το "X-Factor" το στήριξα και το στηρίζω πολύ. Ταίριαξε η ομάδα. Από το φετινό πέρασε 15.000 κόσμος. Βέβαια, σημασία έχει και η ποιότητα των συμμετεχόντων». Ο Γιώργος Θεοφάνους υποστήριξε πως αν ήθελε να εκμεταλλευτεί την τηλεόραση, θα το έκανε, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει να κάνει. «Θα μπορούσα να μαζέψω όλα αυτά τα άτομα που απορρίπτονται στις οντισιόν και να τους μάθω εγώ μουσική. Δεν μπορώ να το κάνω, όμως, αυτό».