Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ξενάγηση των οπαδών της σειράς "Gossip Girl" στο Μανχάταν


Η εταιρεία «On Location Tours» καλεί τους θαυμαστές της σειρά «Gossip Girl» να ζήσουν από κοντά τη σκανδαλώδη ζωή των Μανχάταν ελίτ - την πιο «ενοχική» απόλαυση στην τηλεόραση.

«Θαμμένοι Ζωντανοί» στην «Εμπόλεμη Ζώνη»


Με το ντοκιμαντέρ «Θαμμένοι Ζωντανοί», που γυρίστηκε το Σεπτέμβρη στη Χιλή, ανοίγει στο MEGA o 8ος κύκλος της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010.

Μαίρη Χήναρη: Η τρομακτική εμπειρία που έζησε...


Είναι από τις ηθοποιούς που εκπέμπουν σεβασμό, λόγω της σεμνότητας, της αξιοπρέπειας και της ευγένειας της, ενώ στη ζωή της κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ο Γιάννης Κότσιρας στο "Just the two of us";


Αρνήθηκε να είναι στο «Greek Idol», αλλά «πολιορκείται» προκειμένου να καθίσει στο «Just the two of us».

VIDEO: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε 100 χιλ. κλίκ στο youtube!


To χθεσινό "ατύχημα" της Ελένης Μενεγάκη στα πλατό της εκπομπής της ανέβασε τα κλίκ στο youtube...

Η Google μηνύει τις παράνομες ιστοσελίδες φαρμάκων


Η Google προσπαθεί να απαλλάξει το internet από σωρεία αγγελιών παράνομων φαρμακείων.

ΕΣΗΕΑ: Ζητά την ανάκληση της αυριανής απεργίας της "Ελευθεροτυπίας"


Την ανάκληση της απεργίας της, που είχε προκηρυχτεί για την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στην «Ελευθεροτυπία», ανακοίνωσε το μεσημέρι η ΕΣΗΕΑ.

Χρήστος Φερεντίνος: Ζούσε κάποτε με δανεικά...


Μία σημαντική αποκάλυψη για τη ζωή του πριν γίνει ο μεγάλος σταρ της τηλεόρασης, κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος τονίζει πως τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να ζουν άνετα η γυναίκα του και τα παιδιά του.

Βροχή οι πρεμιέρες...τον Οκτώβρη!


Με πρεμιέρες ξεκινάει το πρώτο τριήμερο του Οκτωβρίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι fan του show του Ant1 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον τρόπο, που επιλέχτηκαν τα «ταλέντα», τα οποία διεκδικούν αργότερα την ψήφο μας.

Η Νόρα και ο Λουκάς μετακομίζουν...Alpha


Στα στούντιο του Alpha θα πάνε ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη για γυρίσματα. Ναι, ακούσατε καλά! Αλλά μην σας πιάνει πανικός, δεν φεύγουν από τα "Μυστικά της Εδέμ".

Η Όλγα Φαρμάκη στο Next Top Model 2!


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μόδας και απέναντι στο δυνατό χαρτί του Mega, «Το νησί», πρέπει να είναι όλα έτοιμα και να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και γεροί άσοι στο μανίκι της παραγωγής προκειμένου να προσελκύσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ανοίγει ο φάκελλος δολοφονιών δημοσιογράφων της Ρωσίας


Η Ρωσία θα ερευνήσει εκ νέου τις υποθέσεις των δολοφονιών πέντε δημοσιογράφων, ύστερα από διάβημα διεθνούς οργάνωσης για τα δικαιώματα των δημοσιογράφων, η οποία συγκαταλέγει τη Ρωσία στις πλέον επικίνδυνες χώρες για δημοσιογράφους, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική εισαγγελία.

Ρεζίλι στον αέρα....έγινε τηλεσχολιαστής του Sky Sports


Ρεζίλι έγινε ο παλαίμαχος Σκοτσέζος επιθετικός και νυν τηλεσχολιαστής του βρετανικού Sky Sports, Alan McInally, ο οποίος είχε γυρισμένη πλάτη στο γήπεδο και δεν αντιλήφθηκε ότι μπήκε...γκολ, την ώρα που έδινε τη ζωντανή ανταπόκρισή του στο παιχνίδι της Blackpool με την Blackburn!

Ουγγαρέζος: Η ερωτική απογοήτευση τον αδυνάτισε...


Αχ...αυτός ο έρωτας! Σε πολλές περιπτώσεις μας κάνει και καλό. Χάνουμε κιλά, χωρίς δίαιτα και γυμναστήρια. Αυτό συνέβη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

H τρέλα πάει...στο "Germany Got Talent"


Στο Γερμανικό talent show "Germany Got Talent" εμφανίστηκε η Susan Sykes όπου με το μεγάλο στήθος της έκανε επίδειξη..καράτε.

VIDEO: Η Ξένια από την "Ζωή της άλλης" σε ρόλο παρουσιάστριας


Τι σχέση έχει η Αθηνά Οικονομάκου με εκπομπή μαγειρικής;

Γιατί έκανε "κοπάνα" από το δελτίο ο Πρετεντέρης;


Κοπάνα... Ο Γιάννης Πρετεντέρης άφησε χθές τον Μανώλη Καψή να καθαρίσει για πάρτη του.

Ταραχή έξω από τον Ομιλο Μπόμπολα


Γίνεται χαμός από το πρωί στην εφημερίδα το"Έθνος".

ΔΟΛ: Χαμός...έξω απο τα γραφεία


Κινητικότητα υπάρχει τώρα και στον ΔΟΛ. Περίπου 300 άτομα έχουν μπλοκάρει την είσοδο στα γραφεία του Οργανισμού χωρίς να δημιουργούν μέχρι στιγμής προβλήματα.

Δημοσιογράφοι στηρίζουν τον Γιάννη Δημαρά


Ολο και περισσότεροι δημοσιογράφοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Δημαρά για την περιφέρεια της Αττικής.

Μαρία Σταματέρη: 'Ετοιμη για μεταγραφή;


Η εκπομπή "Gala" μας άρεσε. Τώρα γιατί αποφάσισαν να την κόψουν στο Star δεν ξέρουμε...Πάντως επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες περί περικοπής της...

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Επιστρέφει στα "Μυστικά της Εδέμ";


Μπορεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης να έχει φέρει ταραχές στις νεαρές της Κύπρου με το ρόλο του στο σίριαλ του Sigma «Σε φόντο κόκκινο», αλλά οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει λίγο μετά τα Χριστούγεννα, αρχικά με μια γκεστ εμφάνιση στα «Μυστικά της Εδέμ».

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι την απωθεί σε έναν άνδρα;


Eίναι αναμφισβήτητα μια πολύ όμορφη γυναίκα και ο φακός της πάει πολύ. Οι κατακτήσεις της γίνονται πρωτοσέλιδο. Τι είναι εκείνο που την απωθεί σε έναν άνδρα και δεν έχει καμία πιθανότητα να την κατακτήσει;

H εκπληξη Καγιά-Κριθαριώτη στους καλεσμένους του γάμου τους


Χρυσός γάμος με … μπριγιάν στις μπομπονιέρες!

Φαίη Σκορδά: Είναι αυτό σκούρο μαλλί;


Δείτε την φωτογραφία και πείτε μας. Αυτό είναι καστανό χρώμα μαλλιών; Μήπως εμείς δεν βλέπουμε καλά;

Ο Luis Figo και η σύζυγος του "πρωταγωνιστούν" σε διαφημίσεις


Ο Luis Figo μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έπαψε να «πουλάει».

Οι σημερινές εξελίξεις στο Κισμέτ


Ο θάνατος της Λέιλα αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα για τον Κενάν. Ο Τζεμίλ προσπαθεί να πνίξει τον πόνο και το θυμό που νιώθει.

Τα νούμερα τηλεθέασης για την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου


Τι νούμερα έκαναν χθες στο σύνολό τους οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές; Ποιο δελτίο κέρδισε τη μάχη; Πώς τα πήγαν οι απογευματινές σειρές;

Στο CSI η Dita Von Teese


Είναι η θεά του Burlesque, όμως απ’ ότι φαίνεται θα τη δούμε εντελώς διαφορετική αρκετά σύντομα.

Το "Βήμα της Κυριακής" θα κλείσει ή θα κοπούν σελίδες;


Το κυριακάτικο Βήμα – εάν δεν αλλάξει κάτι, θα κυκλοφορήσει με λιγότερες σελίδες, μόνο με πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ θα απουσιάζουν μεγάλες ενότητες της έκδοσης.

Ψήφισμα των δημοσιογράφων της «Εξέδρας των Σπορ»


Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στην «Εξέδρα των Σπορ» ψήφισαν υπέρ της δημοσιογραφικής απεργίας σε όλο τον ελληνικό Τύπο και κατά της επιλεκτικής απεργίας στον ΔΟΛ και στον «Πήγασο».

Γιατί παραιτήθηκε η διευθύντρια του Cosmopolitan;


Κι όμως η Μόλλυ Ανδριανού δεν παραιτήθηκε από τον ΔΟΛ για τις δήθεν απολύσεις που την υποχρέωσε να κάνει ο… αδίστακτος Σταύρος Ψυχάρης.

Τι συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη;


Μια ανθοδέσμη έκανε την Ελένη Μενεγάκη να συγκινηθεί. Από ποιον ήταν;

Tα νούμερα τηλεθέασης 29/9 στο prime time


Ποιoς κέρδισε χθες την τηλεθέαση στην prime time ζώνη;

'Ελενα Ακρίτα: Δεν θα ξαναγράψει σενάριο για τηλεόραση


Είναι οριστικό! Η Έλενα Ακρίτα σταματά τη συγγραφή σεναρίων, όπως αποφάσισε η ίδια και ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα της στο facebook.

Tι κοινό έχουν Ματίκα-Μανωλίδου;


Συνέβη κι αυτό. Και δεν είναι η πρώτη φορά! Τι κοινό μπορεί να έχει η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα με την Ευγενία Μανωλίδου;

Φαίη Ξυλά: "Ο ηθοποιός μπορεί να γίνει και παρουσιαστής και τραγουδιστής"


Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αγαπημένο της βιβλίο είναι «Ο μικρός πρίγκιπας». Δεν της αρέσει να δένεται με αντικείμενα. Ο λόγος για την Φαίη Ξυλά που μας έχει εντυπωσιάσει με τον ρόλο της στα "Μυστικά της Εδέμ" και όχι μόνο...

Φαίη Σκορδά: Είναι τελικά έγκυος;


Μια πιθανή εγκυμοσύνη, που την ευχόμαστε, είναι τελικά διαφημιστικό κόλπο για να έχει τηλεθέαση η εκπομπή "Πρωινό μου" που θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτώβρη; Δεν το λέμε τυχαίο αυτό. Θυμηθείτε τις τηλεθεάσεις που έκαναν Μενεγάκη-Στεφανίδου όταν ήταν έγκυες!

"Η Ζωή της 'Αλλης": Επανέρχεται η Κάτια...


Η Κάτια συνέρχεται από το κώμα για να ανακαλύψει ότι όλη της η ζωή έχει διαγραφεί από το μυαλό της, ενώ η Ελπίδα μένει στο σπίτι του Χάρη, χωρίς όμως να έχει ξεχάσει οριστικά το Στέφανο.

"Χίλιες και μια νύχτες": Μια απρόσμενη επίσκεψη


Η Σεχραζάτ αρχίζει να κουράζεται από τις κρίσεις ζήλειας του Ονούρ. Η Μπενού διανύει μια καταθλιπτική εγκυμοσύνη, καθώς ο Κερέμ είναι απασχολημένος διαρκώς με άλλα πράγματα. Η απόπειρα της Σεβάλ να συμφιλιωθεί με τον Κερέμ, αποτυγχάνει ξανά.

Τι θα δούμε σήμερα στα "Μυστικά της Εδέμ"


Ο Στέφανος, αιμόφυρτος ακόμα, πηγαίνει στον Πέτρο και τον προειδοποιεί ότι αυτό είναι το τελευταίο χτύπημα που ανέχεται.

Τα νούμερα τηλεθέασης 29/9 στα κεντρικά δελτία ειδήσεων


Οι μέρες περνούν...και το Mega συνεχίζει να κρατάει τα ηνία της ενημέρωσης. Ο ΑΝΤ1 , παρ' οτι δεν έχει "παράθυρα" και μας αρέσει, φαίνεται να κρατάει την τέταρτη θέση, με το Αlter να βρίσκεται στην δεύτερη.

Ευγενία Μανωλίδου: "Δεν είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένη με τη δουλειά μου"


Ενα είναι σίγουρο για την Ευγενία Μανωλίδου. Οτι τολμά...Στα 20 της έφυγε για μια άλλη ήπειρο, με έναν άνδρα που γνώριζε μόνο 6 μήνες! Επειδή τυγχάνει να έχουμε την ίδια εμπειρία αυτό σημαίνει πως η προσωπική της ζωή έχει προτεραιότητα. Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η ίδια.

Τι θα δούμε σήμερα στην Πάτυ;


Η Αντονέλα συμφωνεί η Πάτυ να αντικαταστήσει την Ταμάρα που έχει πρόβλημα με την φωνή της, ενώ ο Πόλο και η Ντορίνα επιμένουν ο Αντρές να πει στην Πάτυ ότι είναι ο πατέρας της.

Η Ελένη Μενεγάκη πρώτη χθές σε τηλεθέαση


Η μάχη...των πρωινών ψυχαγωγικών συνεχίζεται καθημερινά και παίζει "τραμπάλα". Μια πάνω ο ΑΝΤ1 μια ο Alpha. Χθές, όμως 29 Σεπτεμβρίου πήρε την πρωτιά ο ΑΝΤ1.

Τα νούμερα τηλεθέασης 29/9 για τις πρωινές εκπομπές


Τα νούμερα στο σύνολο για χθες 29/9 από τις 7 μέχρι και 10 το πρωί σε ηλικιακά κοινά 15-44.

Ρούλα Κορομηλά: "Δεν είμαι ερωτευμένη"


Μέσα από το facebook της ανακοίνωσε η Ρούλα Κορομηλά ότι δεν είναι ερωτευμένη και ότι αν τυχόν υπάρξει κάποιος άντρας στη ζωή της θα το ανακοινώσει.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Oprah: Θα επανασυνδέσει το καστ του Sound Of Music


Σαράντα πέντε χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας, η Oprah Winfrey αποφάσισε να ενώσει και πάλι την κινηματογραφική οικογένεια Von Trapp.

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος οι δίαιτες!


Δήλωση - έκπληξη έκανε σήμερα στον «Καφέ» η Ελένη Μενεγάκη, προαναγγέλλοντας ότι θα... παχύνει σύντομα!

"SBS": Αβέβαιο το μέλλον της υπηρεσίας ραδιοφωνίας στην Αυστραλία


Η κρατική Ειδική Υπηρεσία Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (Special Broadcasting Service) της Αυστραλίας θεωρείται η μεγαλύτερη πολυγλωσσική ραδιοτηλεοπτική υπηρεσία στον κόσμο. Διαθέτει τρία κανάλια και οι ραδιοφωνικές της εκπομπές μεταδίδονται σε 68 γλώσσες, και φυσικά και στην ελληνική.