Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πιστός στο λόγο του ο Χρήστος Βασιλόπουλος-Παντρεύτηκε στη Κεφαλονιά


O ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος που έχει μετακομίσει από το 2009 στην Αμερική, επέστρεψε έστω και για λίγο στην Ελλάδα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Αντωνία Βεντούρα.

Οι δυο τους είχαν δώσει τους μυστικούς όρκους αιώνιας αγάπης στο Λας Βέγκας πριν από ένα χρόνο και τώρα αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με φόντο την Κεφαλονιά, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης.

Το περιοδικό ΟΚ! παρουσίασε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του ζευγαριού που έγινε στο εξωτερικό εκκλησάκι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν, στο ίδιο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση μετά το γάμο!

Ήταν μία πολύ όμορφη τελετή με την παρουσία όλων των αγαπημένων τους ανθρώπων, πολύ καλά οργανωμένη από το ζευγάρι και περισσότερο τους γονείς της Αντωνίας. Η νύφη δεν πάτησε το πόδι του Χρήστου, όπως ορίζει η παράδοση, ενώ το γλέντι του γάμου κράτησε μέχρι το πρωί!

Το κοστούμι του γαμπρού το έραψε καλός του φίλος, σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος ενώ το νυφικό της Αντωνίας είναι από το Los Angeles! Εμείς να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον.

Διαβάστε επίσης: http://gatamedia.blogspot.com/2010/08/blog-post_9102.html