Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η Ντέμι Μουρ σε καμπάνια εταιρείας ρούχων


Την 48χρονη Ντέμι Μουρ επέλεξαν οι υπεύθυνοι της αλυσίδας καταστημάτων Ann Taylor για τη διαφημιστική καμπάνια των συλλογών του φθινοπώρου.

Μετά την Κέιτι Χολμς και την Ναόμι Γουότς, η Ντέμι Μουρ αποτελεί την περίπτωση μιας ακόμη σταρ που επιστρατεύεται από την αλυσίδα Ann Taylor για να λανσάρει τις δημιουργίες της.

«Νιώθω σαν να γνωρίζω την Ann Taylor από τότε που ήμουν παιδί. Παρακολούθησα τα ρούχα πως εξελίχθηκαν ώστε να υποστηρίξουν την εργαζόμενη γυναίκα», ανέφερε η Ντέμι Μουρ σε διάλειμμα κατά τη διάρκεια φωτογράφησής της στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, εκείνη συνήθιζε να χρησιμοποιεί πολύ τα σακάκια. Στην πορεία, ωστόσο, συνειδητοποίησε πως αυτή η τάση άλλαξε και αντικαταστάθηκε με ρούχα που αντανακλούν τον τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας. Αυτό σημαίνει να φορά ένα ρούχο το οποίο να μπορεί να την «υποστηρίξει» από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η Ντέμι Μουρ παρουσίασε κατά τη διάρκεια της καριέρας της ένα μάλλον προσωπικό στιλ που κινήθηκε σε δύο άκρα - σοφιστικέ και καυτό.

Έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις μόδας, αλλά η γυμνή της εικόνα εγκυμονούσα στο εξώφυλλο του Vanity Fair του 1991 υπήρξε σήμα-κατατεθέν για την ηθοποιό.

H φωτογράφηση της Ann Taylor, έχει την υπογραφή του Patrick Demarchelier και έγινε, μεταξύ άλλων, σε ένα από τους κήπους της ταράτσας του Κέντρου Ροκφέλερ στη Νέα Υόρκη.