Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

H νέα σεζόν στον ΑΝΤ1


Νέες σειρές, τουρκικά σίριαλ και ψυχαγωγικά προγράμματα θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του Ant1 που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κατά τη νέα τηλεοπτική χρονιά, γερό «χαρτί» θεωρεί ο σταθμός την προβολή της δραματικής σειράς “Ask I Memnu” που θεωρείται η πιο επιτυχημένη τουρκική σειρά. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης το “Dancing on ice”, το “Meet the Parents”, το “Queer Eye” –με τους Ηλία Ψινάκη και Τρύφωνα Σαμαρά- καθώς και το “Total Black Out”.

Επίσης, θα προβληθεί η σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», του Αλέξανδρου Ρήγα, καθώς και το νέο καθημερινό σίριαλ με τη σκηνοθεσία των Στράτου Μαρκίδη και Γιάννη Βασιλειάδη.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν στο πρόγραμμα του Αnt1 θα προστεθούν ακόμα: Ψυχαγωγικά προγράμματα που προκάλεσαν αίσθηση και επιστρέφουν, («Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe out 2», το ανανεωμένο «ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ» οι ελληνικές σειρές «Ελεύθερος και ωραίος», και η συνέχεια του νεανικού σίριαλ «Steps». Παράλληλα, κάποιες «σταθερές αξίες» του Αnt1 δίνουν και πάλι ραντεβού: η Μαρί Κυριακού «Με αγάπη», ο Θέμος Αναστασιάδης με το «Ola 12» και οι «Ράδιο αρβύλα».

Οι νέες παραγωγές είναι οι εξής:

ASK I MEMNU

Ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο τηλεθέασης έρχεται στις οθόνες μας την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Η ερωτική δραματική σειρά ASK I MEMNU (με αγγλικό τίτλο Forbidden love), η πιο επιτυχημένη σειρά που προβλήθηκε ποτέ στην Τουρκία και με δεκάδες εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε πολλές χώρες παγκοσμίως.
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Halit Ziya Uşaklıgil που διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα. Το 2008 διασκευάστηκε για την τηλεόραση για το Kanal D, με την ιστορία να τοποθετείται στις αρχές του 2000.

Η Firdevs είναι μία χήρα μέσης ηλικίας η οποία δεν έχει και την καλύτερη φήμη, αφού προέρχεται από μία ηθικά διεφθαρμένη οικογένεια. Η Firdevs σχεδιάζει να παντρευτεί τον πλούσιο Adnan, ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να την ταρακουνήσει. Ο Adnan ερωτεύεται και ζητάει σε γάμο όχι την ίδια, αλλά την Bihter, την 22χρονη κόρη της. Ο Αdnan και η Bihter παντρεύονται παρά τις αντιδράσεις και των δύο οικογενειών. Η Bihter όμως θα πέσει στον έρωτα του Behlül, του μικρού bon viveur ανηψιού του συζύγου της… Στο ρόλο του Behlül ο Kivanç Tatlitug ο πιο δημοφιλής ηθοποιός αυτή τη στιγμή στην Τουρκία.

DANCING ON ICE:

Έλληνες celebrities φορούν τα παγοπέδιλά τους και έχοντας λίγο ή καθόλου εμπειρία θα εκπαιδευτούν από τους καλύτερους του είδους, και θα μας δείξουν ιδιαίτερες χορευτικές φιγούρες στον πάγο με σκοπό να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να μας κόψουν την ανάσα! Το show έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές στον Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 5 χρόνια που προβάλλεται με πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στις 13 χώρες όπου έχει προβληθεί.

MEET THE PARENTS:

Τι συμβαίνει όταν έρχεται η στιγμή να γνωρίσει ένας υποψήφιος γαμπρός την οικογένεια της αγαπημένης του; Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Το νέο concept που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το φθινόπωρο θα κάνει και τους πιο χαρισματικούς μέλλοντες γαμπρούς…να ιδρώσουν! Μετά την πολυπόθητη θετική απάντηση της κοπέλας του στην πρόταση γάμου ο επίδοξος γαμπρός καλείται να περάσει, λίγες ώρες με τα πεθερικά του, να βιώσει τις πιο απίστευτες καταστάσεις, να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις τους και να κερδίσει τη συμπάθειά τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα καταφέρει να τα βάλει με την πολυλογού μαμά, τον καχύποπτο μπαμπά, τη νευρωτική αδερφή την παλαιών αρχών γιαγιά και τις παράξενες συνήθειες που έχει το σόι ή θα φύγει τρέχοντας;

QUEER EYE

Ο Ηλίας Ψινάκης και ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι οι δύο από την ομάδα των 5 που θα αναλάβει φέτος να κάνει ολοκληρωτικό ρετούς στη ζωή κάποιων ανθρώπων στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που αποτελεί από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα όπου κι αν έχει προβληθεί. Οι καλύτεροι σύμβουλοι στο είδος τους έρχονται και κάνουν άνω κάτω τη ζωή των υποψηφίων. Θα αλλάξουν τον τρόπο που ντύνονται, που συμπεριφέρονται, τη διακόσμηση του σπιτιού τους και όλο το στυλ τους.!

TOTAL BLACK OUT

Ένα νέο παιχνίδι έρχεται φέτος στον ΑΝΤ1 για να μας φέρει αντιμέτωπους με το φόβο μας στο απόλυτο σκοτάδι. Έξι τολμηροί συμμετέχοντες καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο όπου δε βλέπουν… ούτε τη μύτη τους! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα για να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν το φόβο τους και να φτάσουν στο τελικό στάδιο για το έπαθλο το οποίο κερδίζουν …αν καταφέρουν να το εντοπίσουν! Κλείστε τα φώτα, εκπαιδεύστε τις αισθήσεις σας και ετοιμαστείτε για ένα τρομακτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι!

Οι ελληνικές σειρές:

ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ: Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση με μια ακόμα ερωτική κομεντί της οποίας υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου με ένα cast έκπληξη.

Ο Στράτος Μαρκίδης και ο Γιάννης Βασιλειάδης υπογράφουν τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της νέας καθημερινής, δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 σε σενάριο Άντας Γκουρμπαλή. Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, θα ξεδιπλωθούν στις οθόνες μας οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών σε διαφορετικές ηλικίες από 25 έως και 45 ετών. Μεταξύ των δύο γυναικών υπάρχει μια συγγενική σχέση, ενώ η μοίρα θα τις φέρει αντιμέτωπες με ένα δραματικό τρόπο. Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.