Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Big Brother: Αρχίζουν οι αποχωρήσεις...


Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη δράση και έντονα συναισθήματα στο Σπίτι του «Big Brother», το τρίτο live show, που έρχεται την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στις 21:00, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Αγωνία, χτυποκάρδια, έντονα συναισθήματα και πολλές εκπλήξεις καθώς η πρώτη αποχώρηση πλησιάζει! . Στο προηγούμενο live τρεις συγκάτοικοι προτάθηκαν για αποχώρηση. Ο Αλέξης με 6 ψήφους, η Ελίνα με 5 ψήφους, και η Νικολέτα με 5 ψήφους επίσης. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλά συναισθήματα μέσα στο Σπίτι.
Και οι τρεις υποψήφιοι αναρωτήθηκαν γιατί οι συγκάτοικοί τους τούς ψήφισαν για αποχώρηση. Έφταιξε η συμπεριφορά τους ή μήπως υπήρξαν κάποιες περίεργες συμμαχίες; Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και αυτή την Κυριακή θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο λόγο και είναι αυτό που αποφασίζει τελικά. O «Big Brother» θα συνομιλήσει με τους 14 συγκάτοικους και θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στο στούντιο το πρόσωπο που οι τηλεθεατές επέλεξαν να αποχωρήσει.
Το πρόσωπο αυτό θα έρθει «αντιμέτωπο» με τους συγκάτοικούς του καθώς θα μάθει και θα κληθεί να σχολιάσει τους λόγους για τους οποίους προτάθηκε για αποχώρηση. Στο στούντιο και ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος θα δώσει πολλές πληροφορίες για την ενδιαφέρουσα εβδομάδα που πέρασαν οι συγκάτοικοι στο Σπίτι του «Big Brother», και όχι μόνο.Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρίτου live show οι παίκτες θα προτείνουν 2 πρόσωπα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα. Η Ρούλα Κορομηλά θα ανακοινώσει τις νέες υποψηφιότητες