Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Aπόηχος της πρεμιέρας του X-Factor


Μπορεί να ήταν μόλις η αρχή για το X-Factor 3, από το πρώτο όμως κιόλας live show δεν έλειπε τίποτα! Ωραίες φωνές, σπόντες ανάμεσα στους κριτές, διαφωνίες, λιγότερο ωραίες φωνές, guest εμφανίσεις, αποχώρηση και φυσικά... πολλή μουσική! Το show ξεκίνησε με τον Σάκη να ερμηνεύει το Satisfaction των Rolling Stones, ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή. Τα σαρδάμ και τα λαθάκια στην αρχή ειδικά δεν έλειπαν, στη συνέχεια όμως περιορίστηκαν λίγο .
Μετά τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος του show, ενώ δεν έλειψαν και οι σαπόντες ανάμεσα στους κριτές, όπως όταν ο Νίκος Μουρατίδης είπε στην Κατερίνα Γκαγκάκη : ΄΄The bitch is back''.
Στη διάρκεια της βραδιάς εμφανίστηκε και η Paulina, ενώ στο studio επικράτησε πανικός όταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το "Παράφορα",
Στα πλαίσια του διαγωνιστικού κομματιού, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τέσσερις υποψήφιοι επέλεξαν να ερμηνεύσουν κομμάτια του Ρουβά, είτε original είτε σε remix. "Σε θέλω σαν τρελός" ερμήνευσε ο Γρηγόρης, "Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου" η Μαρία, "Άντεξα"΄οι T.U. και "Σε έχω ερωτευτεί" ο Χάρης.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Έλενα Γεωργίου από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη και οι T.U από αυτή του Γιώργου Θεοφάνους, με την πρώτη να αποχαιρετά τελικά το show.
gossip-tv.gr