Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δούκισσα Νομικού: "Νιώθω πως κάνω πράγματα που με ολοκληρώνουν,που με γεμίζουν".



Η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο "Just the two of us",Δούκισσα Νομικού μιλάει για την εμπειρία της στο βραδινό σόου του Mega.

Εμφανιστήκατε στη σόου-μπιζ ως μοντέλο, αλλά το τελευταίο διάστημα κάνετε καριέρα στην τηλεόραση.Τελικά αισθάνεστε κορίτσι των media ή του μόντελινγκ;
"Αισθάνομαι γενικότερα κορίτσι.Κορίτσι που γίνεται γυναίκα η οποία σιγά- σιγά μαθαίνει, δοκιμάζει, ωριμάζει.Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά!"
Η καινούρια τηλεοπτική σεζόν τι σηματοδοτεί για εσάς;
"Ένα νέο,μεγάλο και σίγουρο ξεκίνημα σεόλους τους τομείς.Νιώθω πως κάνω πράγματα που με ολοκληρώνουν,που με γεμίζουν".
Πώς αισθανθήκατε όταν το Μεγάλο Κανάλι σας έκανε πρόταση για το νέο σόου,το "Just the two of us";
"Σήμερα καταλαβαίνω πως αυτό που αισθάνθηκα τη στιγμή που μου το πρότειναν ήταν πολύ λίγο τελικά σε σύγκριση με αυτό που ένιωσα στην πρεμιέρα!Θέλετε αλήθεια να σας πω, πώς αισθάνθηκα στην πρεμιέρα,πέντε λεπτά πριν ξεκινήσουμε;"
Αν θυμάστε φυσικά;
Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά,το μυαλό μου έκανε ταυτόχρονα πολλές και διαφορετικές σκέψεις,δεν ήξερα τι να πρωτοσκεφτώ.Ξαφνικά όμως απομόνωσα μία φωνή που μου ψιθύριζε:<<Απολαύστε το!>>.Κι αυτό φρόντισα να κάνω".
Πιστέψατε από την αρχή στην επιτυχία αυτού του σόου;
"Πίστεψα στον Γιώργο Καμπουτζίδη, στο Mega και σε όσους δούλευαν στο σόου.Δεν κάνω προβλέψεις ούτε εκτιμήσεις!Το σίγουρο είναι πως θα ήθελα την επιτυχία του,όπως και όλοι μας,άλλωστε".
Πώς είναι αλήθεια να δουλεύει κανείς με τον Γιώργο Καμπουτζίδη;
"Είναι σαν να μην δουλεύεις!Νομίζω πως όσοι έχουν συνεργαστεί με τον Γιώργο, με καταλαβαίνουν απόλυτα.Ο χρόνος μαζί του περνάει σαν νερό!Είναι απίστευτα δημιουργικός και εφευρετικός".
Έχετε επικοινωνία με τους συμπαρουσιαστές σας από τον "Όμορφο Κόσμο το πρωί";
"Για να τελειώσει αυτό το θέμα,ναι έχουμε επικοινωνία,όπως έχουν άλλωστε, όλοι οι παλιοί καλοί συνεργάτες".
Τί θα λέγατε σε όλους εκείνους που ενδεχομένως σας έχουν κρίνει αυστηρά;
"Πως έκαναν πολύ καλά.Ας συνεχίζουν να με κρίνουν το ίδιο αυστηρά και εγώ υπόσχομαι να συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο".
πηγή:Hello