Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Νάντια Μπουλέ: Ετοιμη για την κουζίνα!


H Νάντια Μπουλέ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το «Master Chef» εκφράζοντας τη γνώμη της για την «αντίπαλη» εκπομπή του Mega και για τους λόγους που το «Top Chef», θα προβάλλεται απέναντι από το τηλεπαιχνίδι του αγαπημένου της, Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Είναι ωραία και γρήγορη εκπομπή. Μου αρέσει πολύ η κριτική επιτροπή, θεωρώ πως είναι πολύ αξιόλογοι. Μου είναι συμπαθείς όλοι χωρίς να τους ξέρω προσωπικά» σχολίασε η Νάντια Μπουλέ χωρίς να εκφράζει τη γνώμη της για την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου.
Αρκετός λόγος έχει γίνει για το γεγονός ότι το «Top Chef» θα προβάλλεται την ίδια ώρα με το «Money Drop» του Γρηγόρη. Εκείνος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει πως επειδή η δική του εκπομπή είναι live δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη Νάντια, μόνο το αντίστροφο μπορεί να συμβεί. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Νάντια για ποιο λόγο έγινε αυτός ο προγραμματισμός και η ίδια είπε: «Είναι κάτι που θα σας το απαντήσει το κανάλι. Και νομίζω πως σας το απάντησε ο κύριος Λάτσιος πριν, λέγοντας πως ήταν εξαρχής στον προγραμματισμό. Πάντως, εκείνη την ώρα θα 'θελα πολύ να δω το τελικό αποτέλεσμα αυτού που δουλεύουμε. Βέβαια, θα δω όλα τα κανάλια τι παίζουν απέναντι».

Διαβάστε περισσότερα http://www.tvnea.blogspot.com/#ixzz12RbX0dci
Under Creative Commons License: Attribution