Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Λύθηκε το μυστήριο με το μαλλιοτράβηγμα Καγιά - μοντέλου


Πολύ κακό για το τίποτα ήταν τελικά ο περιβόητος καβγάς της Βίκυς Καγιά με κοπέλα από το «Next Top Model»! Όπως φανερώθηκε από το επεισόδιο του ριάλιτι, ήταν απλά ένα τρικ για την φωτογράφηση, το οποίο -ομολογουμένως- το πλάσαραν ωραιότατα σαν τρέιλερ... Οι κοπέλες ξεκίνησαν τις περιπέτειες του μόντελινγκ με κούρεμα και κλάματα, ενώ είχαμε και την πρώτη αποχώρηση.
Από την πρεμιέρα κιόλας του «Next Top Model» είδαμε το στιγμιότυπο όπου η Καγιά πιάνεται μαλλί με μαλλί με την παίκτρια και η αλήθεια αποκαλύφθηκε μια εβδομάδα μετά: όλα έγιναν για... την τέχνη!
Η comme il faut Βίκυ έδειχνε στις wannabe μοντέλες τι πρέπει να κάνουν για να βγουν θυμωμένες στο φακό, αφού η φωτογράφηση είχε σαν θέμα δύο κοπέλες που τσακώνονταν για ένα χαλασμένο αυτοκίνητο.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια «ήρθε στα χέρια» δύο φορές, με διαφορετικά μοντέλα, που προφανώς έχουν μεγάλο ταλέντο στους καβγάδες! Μετά το υποτιθέμενο ξύλο, Βίκυ και μοντέλο αγκαλιάζονταν, πανηγύριζαν και οι παριστάμενοι χειροκροτούσαν...
Μεγάλο ταλέντο στα... νεύρα το Βικάκι, πάντως, αφού λογόφερε με αρκετές κοπέλες, ενώ μέχρι και κλοτσιές στο αυτοκίνητο έριξε!
Βέβαια, το μαλλιοτράβηγμα μια χαρά κόλπο για την τηλεθέαση ήταν, αφού η Βίκυ Καγιά το μόνο που έγραψε στο twitter της μέχρι το χθεσινό επεισόδιο ήταν ότι τα φαινόμενα απατούν.
Κατά τα άλλα, το ριάλιτι μοντέλων ξεκίνησε όπως το... περσινό: λούσιμο, βάψιμο, κούρεμα, χτένισμα, κλάμα! Οι 19 κοπέλες αφέθηκαν στα χέρια του μετρ της τσατσάρας, Τρύφωνα Σαμαρά και πολλές έχυσαν μαύρο δάκρυ για να αποχαιρετήσουν τις παλιές τους κουπ! Κάθε πέρσι και χειρότερα ένα πράμα...
Οι wannabe μοντέλες έκαναν πασαρέλα με εσώρουχα σε... νταμάρι και με τους εργαζόμενους να τους παρακολουθούν, να σφυρίζουν και να σχολιάζουν και κάποιες από τις κοπέλες να εμφανίζονται διστακτικές για το τσιτσίδωμα. Ναι, κι αυτό το είδαμε πέρσι αλλά όχι σε νταμάρι...
Πρώτη αποχώρηση από το σπίτι ήταν εκείνη της Ηλέκτρας, ενώ -ω τι σύμπτωση- το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο δείχνει... καβγά! Αυτή τη φορά, δύο κοπέλες εμφανίζονται στα μαχαίρια, με την μία να «πυροβολεί» την άλλη και να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες και χαρακτηρισμούς.
Το μυστήριο με το μαλλιοτράβηγμα όμως δεν έπιασε και πολύ... Σύμφωνα με το ραβασάκι της AGB, το ριάλιτι μοντέλων έκανε 14,8% στο σύνολο και 20,1% στα νεανικά κοινά, πολύ πίσω από την «Ζωή της Άλλης» στο Mega.
alepounews