Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τα σίριαλ κέρδισαν τους τηλεθεατές


Η πρώτη εβδομάδα που έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας το prime time των καναλιών έκλεισε και βρήκε μεγάλους νικητές τα σίριαλ. Σχεδόν όλες οι σειρές που βγήκαν στον αέρα κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης.
Μεγάλη επιτυχία στα νεανικά κοινά είχε η «Γενιά των 592 ευρώ» του Mega.
Ξεκινώντας από τη Δευτέρα, το «Νησί» έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, σημειώνοντας το απίστευτο αλλά αληθινό 61,7% στο σύνολο και 68,9% στα νεανικά κοινά, από 15-44 ετών.
19.6% κατά μέσον όρο έκανε η "Ονειροπαγίδα" του ΑΝΤ1.
Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν και η πορεία της γυναικείας, δραματικής σειράς «Κούκλες», η οποία έκανε κατά μέσον όρο 30,4% και 36,7% στα νεανικά κοινά. Απέναντι από τις «Κούκλες» του Mega την ίδια ώρα έπαιζε η «Ονειροπαγίδα» του ΑΝΤ1, η οποία στάθηκε στο τηλεοπτικό ύψος της, σημειώνοντας κατά μέσον όρο ποσοστό τηλεθέασης 19,6% και 21,0% στα νεανικά κοινά.
Το στοίχημα της τηλεθέασης κέρδισε την Πέμπτη και η «Γενιά των 592 ευρώ», για την οποία πολλοί στοιχημάτιζαν πως δεν θα τα πάει καλά, γιατί απαρτίζεται μόνο από νέους ηθοποιούς και εντελώς φρέσκα πρόσωπα, γεγονός που μπορεί και να μην προσέλκυε τον κόσμο με ευκολία. Τελικά, όμως, έκαναν λάθος. Η «Γενιά των 592 ευρώ» βγήκε στον αέρα και κατάφερε κατά μέσον όρο να κερδίσει ένα ωραιότατο 24,2%, ενώ σάρωσε στα νεανικά κοινά, αγγίζοντας το 32,3%.
Πιστούς φίλους αποδεικνύεται πως έχει η «Πολυκατοικία». Η σειρά του Mega βρίσκεται στον αέρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και καταφέρνει ακόμα να κάνει τα μηχανάκια της AGB να χτυπούν κόκκινο. Η πρεμιέρα της σειράς έφτασε στο σύνολο το 32,7% και στα νεανικά κοινά το άκρως εντυπωσιακό 37,7%!
Οσο για το... πολύπαθο «Κάρμα» που έχει περάσει τόσα και τόσα στον ΑΝΤ1 και βρέθηκε απέναντι από την «Πολυκατοικία»; Δείχνει να ακολουθεί μια συμπαθητική πορεία από πλευράς τηλεθέασης, αφού σημείωσε 15,7% και 9,5% στα νεανικά κοινά.
ΕΘΝΟΣ