Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

"Το Νησί" :Αποθεώνεται απ' όλους!


Το «Νησί» κατάφερε να συγκινήσει και τους εγχώριους celebrities, από τη Δούκισσα Νομικού που το καλοκαίρι διάβαζε για 3η φορά το βιβλίο, μέχρι τον Σάκη Ρουβά που πρόσφατα δήλωσε ότι θα ήθελε να παίξει στη σειρά. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ναταλία Γερμανού δήλωσε αυτή την εβδομάδα πόσο της αρέσει η σειρά και ότι τα υψηλά της νούμερα είναι σαν «κραυγή αγωνίας» του ελληνικού κοινού που θα έπρεπε να μας προβληματίσουν.
Η δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάνη το εκθειάζει (με ένα πολύ καλογραμμένο άρθρο, το οποίο μάλιστα παρεξηγήθηκε) και πραγματικά προσπαθούμε να βρούμε κάποιον να έχει πει κακό λόγο… αλλά δεν τα καταφέρνουμε! Προφανώς γιατί η σειρά έθεσε νέα στάνταρ ποιότητας στην ελληνική τηλεόραση.
Αντίθετα οι σταρς δεν είναι και πολύ ξετρελαμένοι με τα reality που παίζουν αυτές τις μέρες.
Η Ναταλία Γερμανού στο ίδιο περιοδικό δήλωσε πως πολύ θα χαιρόταν αν «έδερνε» δυο παίκτες του Βig Brother που προφανώς της δίνουν στα νεύρα, αλλά δυστυχώς δεν αποκάλυψε ποιους για να μην επηρεάσει το κοινό! ... Όσο για τη Δέσποινα Βανδή σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι δεν θα ήθελε η κόρη της να μπει σε reality. Ο Σάκης Ρουβάς ως παρουσιαστής reality δεν σχολίασε αρνητικά, ενώ δεν θα μιλήσουμε για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για συγκεκριμένο ριάλιτι.
Σε κάθε περίπτωση μάλλον και οι σταρς εκφράζουν το κοινό αίσθημα, ότι βαρεθήκαμε με τα σκουπίδια της ελληνικής τηλεόρασης και θέλουμε κάτι καλύτερο. πηγή:tvnea