Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η Τζολί βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή "μαστουρωμένη";


Άλλο πάλι και τούτο! Ένας πρώην έμπορος ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι η 35χρονη ηθοποιός ήταν "φουλ στην κοκαΐνη" κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης που παραχώρησε στον Τσάρλι Ρόουζ (Charlie Rose) το 2000.
Μιλώντας στο περιοδικό "Life & Style" ο Φράνκλιν Μέγιερ (Franklin Meyer), ο οποίος δηλώνει "πρώην προμηθευτής ναρκωτικών της Αντζελίνας Τζολί (Angelina Jolie)", αποκάλυψε ότι εκείνη την ημέρα η διάσημη -25χρονη τότε- ηθοποιός τον είχε επισκεφτεί και πριν και μετά τη συνέντευξη για να αγοράσει κοκαΐνη.
"Είχε πάρει λίγη νωρίτερα, αλλά μετά το σόου ξαναήρθε και πήρε κι άλλη", ισχυρίστηκε ο Μέγιερ, ο οποίος έχει "κάνει" οκτώ μήνες φυλακή για κατοχή κοκαΐνης το 2002.
Ο πρώην έμπορος ναρκωτικών, υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που γνώρισε την Τζολί σε ένα ξενοδοχείο του Τσέλσι το 1997, τη συναντούσε τακτικότατα -2 με 3 φορές την εβδομάδα- ή στο ίδιο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμά της για τις... προμήθειές της!
"Συνήθως ξόδευε γύρω στα $100 (περίπου €71) κάθε φορά και αγόραζε γύρω στο μισό γραμμάριο κοκαΐνη και 1/10 γραμμαρίου ηρωίνης", εξήγησε στη συνέχεια ο Μέγιερ.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Τσάρλι Ρόουζ, απόσπασμα της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Τζολί μίλησε για τους χαρακτήρες που ενσάρκωνε στις ταινίες "Τζία" και "Το κορίτσι που άφησα πίσω μου", που της χάρισε και το βραβείο Όσκαρ.
"Έγιναν φίλες μου και μεγάλα κομμάτια από τον εαυτό μου", παραδέχτηκε η Αντζελίνα για τους ρόλους που αφορούσαν κορίτσια τα οποία -μεταξύ άλλων- ήταν εθισμένα στα ναρκωτικά.
Στη συνέντευξη, η Αντζελίνα, η οποία μόλις πριν από λίγες μέρες πήρε το πολυπόθητο πράσινο φως για τα γυρίσματα του σκηνοθετικού της ντεμπούτου στη Βοσνία, είχε μιλήσει για τα τατουάζ της, τη μητέρα της, τη δουλειά της και άλλα πολλά.
Όμως, ο Ρόουζ είχε αναγκαστεί αρκετές φορές να της ζητήσει να επαναλάβει ή να εξηγήσει κάτι που έλεγε, γιατί είτε δεν μιλούσε καθαρά, είτε πηδούσε από το ένα θέμα στο άλλο, μπερδεύοντας τους πάντες και τα πάντα.
Ποιος ξέρει; Ότι και αν έχει γίνει, ανήκει πια στο παρελθόν. Σήμερα η Τζολί ζει μια αυστηρή οικογενειακή ζωή με τον σύντροφό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τα έξι τους παιδιά, τον 8χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 6χρονο Παξ (Pax), την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara) και την 4χρονη Σιλό (Shiloh) και τα 2χρονα δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).
Αυτό τον καιρό, και οι οκτώ, βρίσκονται στη Βουδαπέστη όπου γυρίζεται το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας που υπογράφει -για πρώτη φορά- σκηνοθετικά η Αντζελίνα.
womenonly