Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«Το όνομά μου είναι Σαραντανίδης!»


Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για τον ελληνικής καταγωγής πρώην σύζυγό της αποκαλύπτοντας ότι το πραγματικό του όνομα είναι Σαραντανίδης. Επίσης αποκάλυψε την αγάπη της για τη Σαντορίνη και τις αξέχαστες διακοπές που πέρασε εκεί αλλά και για την ταινία «the Tempest» που γύρισε κάποτε στην Ελλάδα.

Η Σάραντον εξομολογείται ότι το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι απλή υπόθεση και εξηγεί πώς η καριέρα της συνεχίζει να καλπάζει παρά τα 64 της χρόνια. Στην ερώτηση για το αγαπημένο της ελληνικό φαγητό η διάσημη ηθοποιός απαντά «λατρεύω την ταραμοσαλάτα, αλλά για να την απολαύσω, θέλω να έχω θέα στο Αιγαίο!».

Η Σούζαν, στα 64 της, φιλοσοφεί τη ζωή και δεν διστάζει να λέει ανοιχτά τη γνώμη της για όλα τα πολιτικά θέματα της Αμερικής, αποτελώντας για πολλά χρόνια το μαύρο πρόβατο του Χόλιγουντ. Η ίδια θυμάται στην κάμερα της εκπομπής τη στιγμή που σχημάτισε με τα δάχτυλά το σήμα της ειρήνης στη ζωντανή απονομή των Όσκαρ ως ένδειξη αντίδρασης στον πόλεμο στο Ιράκ. Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκαλύπτει πώς πλήρωσε το τίμημα αυτής της πράξης από την κυβέρνηση Μπους.

Στην ίδια εκπομπή θα προβληθεί συνέντευξη της δυναμικής Ελληνίδας της Νέας Υόρκης Άντζελας Ισμαήλου που δημιούργησε το ντοκιμαντέρ Great Directors - με συνεντεύξεις από τους κορυφαίους σκηνοθέτες όλων των εποχών αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη με τον γόη του Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκ.

Όλα αυτά στο MTV TAKE 20, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 22.00 με το Γιώργο Σατσίδη.