Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

"Greek Idol": Έκλεισαν την κριτική επιτροπή αλλά…


Η Έλλη Κοκκίνου θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol». Όπως έγραψε η «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια «δέθηκε» ήδη με συμβόλαιο από τον ALPHA για να είναι στην κριτική επιτροπή του δεύτερου «Greek Idol». Έτσι, όπως φαίνεται και αν δεν υπάρξει κάποια οικιοθελής… αποχώρηση, η επιτροπή στο talent show του ALPHA θα είναι οι Πέτρος Κωστόπουλος, Κώστας Καπετανίδης και Έλλη Κοκκίνου.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι της παραγωγής προσπαθούν να πείσουν ένα ακόμα πρόσωπο να καθίσει σε μία τέταρτη καρέκλα! Αλλά δεν θα προδώσουμε τίποτα περισσότερο…

Στην παρουσίαση του «Greek Idol» θα είναι πάλι η Ρούλα Κορομηλά που αν διατηρήσει τον ήρεμο και χαλαρό τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τώρα το «Big Brother» θα μας θυμίσει την παλιά Ρούλα κι όχι την αγχώδη «φωνακλού» παρουσιάστρια του πρώτου «Greek Idol». Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι η Ρούλα έκανε comeback με ένα project που της ταιριάζει και στο οποίο κι η ίδια θα είναι αντάξια του τηλεοπτικού της παρελθόντος.

Άλλωστε στον ALPHA ποντάρουν πολύ στο επόμενο «Greek Idol», θεωρώντας ότι το talent show θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις σε αντίθεση με το «Big Brother» που έχει κερδίσει κάκιστες κριτικές και χαμηλές τηλεθεάσεις. Κι επειδή οι ευθύνες για την αποτυχία του ριάλιτί τους αποδίδονται κυρίως στην επιλογή των «εγκλείστων», σήμερα το πρωί, στελέχη του καναλιού θέλησαν να μάθουν σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι αιτήσεις των παικτών. Και το άκουσμα του αριθμού ξεσήκωσε πολλές φωνές που δεν… μεταφράζονται.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο αριθμός που ακούστηκε είναι αρκετά πιο κάτω από τον αριθμό «150». Κάτι που δημιουργεί φόβους για το αν θα καταφέρουν να γυρίσουν τα επεισόδια με τις οντισιόν αλλά και να βρουν καλές φωνές. Κι έτσι, άρχισαν οι φωνές!

Από τα όσα μπόρεσαν να… μεταφράσουν, κατάλαβαν πως πρέπει να «φουντώσει» η προβολή των τρέλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός και να μπορέσουν να κάνουν καλό casting. Αυτό ιδιαίτερα το σημείο επισημάνθηκε με ακόμα πιο έντονες φωνές αφού το τελευταίο casting για το «Big Brother» αποδείχτηκε χαμηλότατης… τηλεθέασης!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit ζητήθηκε ο αριθμός προβολής των τρέιλερ που έχουν προβληθεί μέχρι τώρα αφού δεν δικαιολογείται ο χαμηλός αυτός αριθμός συμμετοχών. Επίσης, τις επόμενες μέρες πρόκειται να τοποθετηθεί στην ομάδα και πρόσωπο που γνωρίζει από talent show ώστε να είναι στην ομάδα του casting. Είναι γνωστό ότι… όποιος καεί από το χυλό, φυσά και το γιαούρτι!