Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Oι κριτές του Greek Idol


H Έλλη Κοκκίνου, θα βοηθήσει τους υποψήφιους στα πρώτα τους βήματα και θα τους δείξει τρόπους για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, βασιζόμενη στις γνώσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια της σημαντικής της διαδρομής στο τραγούδι, αλλά και στις θεωρητικές της γνώσεις πάνω στη μουσική, αφού έχει σπουδάσει θεωρία της μουσικής, φωνητική και πιάνο στο «Musicians Institute of Technology» του Los Angeles. Μαζί της ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κωστόπουλος, που απέσπασε θετικές κριτικές για την περσινή του εμφάνιση στο talent show.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την ικανότητά του να διακρίνει το ταλέντο, αλλά και με την αγάπη του για τους νέους ανθρώπους, θα κάνει και φέτος την ουσιαστική κριτική του και θα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του στους υποψήφιους.
Ο Κώστας Καπετανίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες μουσικών βίντεοκλιπ στην Ελλάδα, θα είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol».
Ο Κώστας Καπετανίδης «πρωταγωνίστησε» στον 1ο κύκλο του talent show με τις αιχμηρές ατάκες του αλλά και την επαγγελματική του ματιά και εμπειρία που βοήθησαν τους υποψήφιους να αναδείξουν τις δυνατότητές τους.
Η παρουσίαση των φαντασμαγορικών live shows του «Greek Idol» θα έχει και φέτος την υπογραφή της μοναδικής Ρούλας Κορομηλά....
Διαβάστε την ανακοίνωση: Ο 2ος κύκλος του Greek Idol έρχεται στον Alpha
Κοκκίνου, Κωστόπουλος, Καπετανίδης
Τρία δυνατά ονόματα στην κριτική επιτροπή
Παρουσιάστρια η Ρούλα Κορομηλά
Το Φεβρουάριο του 2011, ο Alpha ξεκινά το 2ο κύκλο του «Greek Idol».
H Έλλη Κοκκίνου, η δυναμική φωνή της pop λαϊκής μουσικής σκηνής, θα είναι το 3ο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol», μαζί με τους Πέτρο Κωστόπουλο και Κώστα Καπετανίδη που επιστρέφουν δυναμικά.
gossip-tv