Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ποιοι είναι οι TOP CHEF του ΑΝΤ1


Ποιοι είναι θα είναι οι 16 που συμμετέχουν στο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 και που τις τελευταίες μέρες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές κι έμπειρους chef, Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο;



Οι 16 διαγωνιζόμενοι επαγγελματίες chef που αγωνίζονται προσπαθώντας να κερδίσουν τον τίτλο του «Top Chef», είναι οι:

-Αλέξα Αποστολίδη -28 ετών

-Βασίλης Αρβανίτης – 33 ετών

-Σοφία Γεωργακάκη - 39 ετών

-Γιάννης Γκελντής - 43 ετών

-Πάνος Ιωαννίδης – 35 ετών

-Φωτεινή Καρακατσάνη – 22 ετών

-Ηλίας Καφάλης – 30 ετών

-Αθηναγόρας Κωστάκος – 26 ετών

-Γιάννης Λάμπρου – 30 ετών

-Μαρία Λεονόβα – 28 ετών

-Γιώργος Μαυρογιαννόπουλος – 29 ετών

-Κοσμάς Μπίστικας – 47 ετών

-Μιχάλης Νούρλογλου – 25 ετών

-Χάρης Παπάζογλου – 24 ετών

-Αντώνης Πεχλιβανάκης – 24 ετών

-Παναγιώτης Φασούλης - 23 ετών

Τα γυρίσματα του ριάλιτι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σκληρές δοκιμασίες. Μάλιστα, στις αρχές της βδομάδας οι διαγωνιζόμενοι μαζί με την παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ αλλά και την κριτική επιτροπή, ταξίδεψαν μέχρι την Αμφίκλεια για να γίνουν… αγρότες.

Η δοκιμασία που τους επέβαλε η κριτική επιτροπή ήταν να μαγειρέψουν με ό,τι υπήρχε στο κτήμα όπου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα. Έτσι οι chef χρησιμοποιώντας απλά υλικά αλλά και τους παραδοσιακούς φούρνους αναγκάστηκαν ακόμα και να ζυμώσουν ψωμί και να το ψήσουν στον πέτρινο φούρνο «της γιαγιάς».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο διάλειμμα των γυρισμάτων ακόμα κι η παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ, γοητευμένη από τα όσα είδε, σήκωσε τα μανίκια και με τη βοήθεια των έμπειρων chef της κριτικής επιτροπής ζύμωσε κι έψησε το δικό της ψωμί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ήδη από το ριάλιτι έχει αποχωρήσει ένας παίκτης αλλά δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα για να μην χαλάσουμε την έκπληξη! Άλλωστε, το τι θα συμβεί στο TOP CHEF θα το παρακολουθήσουμε από το επόμενο Σάββατο που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

newsit