Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

"Εφιάλτης" στον Αlpha...κάνει να αλλάξουν ημέρα προβολής εκπομπές


Από την ερχόμενη Πέμπτη 28 Οκτωβρίου ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» επανέρχεται στην Πέμπτη του. Με ένα trailer που έπαιξε πριν λίγο ενημερώθηκαν και οι τηλεθεατές του σταθμού. Η απόφαση πάρθηκε μετά την πτώση που σημείωσε η εκπομπή την Δευτέρα το βράδυ, απέναντι από το σαρωτικό «Το Νησί». Συγκεκριμένα η εκπομπή real life σημείωσε ... στις δύο δευτεριάτικες μεταδόσεις μονοψήφιο ποσοστό τηλεθέασης στο εμπορικό κοινό 15-44, ενώ η πτώση στο ανδρικό κοινό 18-25 ξεπέρασε το 90% συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Αναλυτικά την Δευτέρα 11/10 σημείωσε 6,0% στο εμπορικό 15-44 και μόλις 6,4% την Δευτέρα 18/10. Ποσοστά που προκάλεσαν εγκεφαλικά στην γερμανική διοίκηση.
Ο Έκτορας λοιπόν, επιστρέφει και μετατοπίζει το «Πάμε Πακέτο» στις ένδεκα το βράδυ (από σήμερα 22:00), γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στην Βίκυ Χατζηβασιλείου που βλέπει την εκπομπή της να μετακομίζει για τρίτη συνεχή φορά σε διάστημα ενός μηνός... κι έπονται συνέχειες!
Η μετακόμιση «Εφιάλτη» και «Πακέτου» έχει επιδράσεις και στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου που θα βγαίνει πλέον… νύχτα και μάλιστα τα μεσάνυχτα ακριβώς.

Όσο για την Δευτέρα βράδυ, οι υπεύθυνοι ρίχνουν το «Big Brother» απέναντι από το «Νησί», γεγονός που θα συμβεί από την μεθεπόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από την Δευτέρα, πρώτη του μηνός.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA, οι παραπάνω αλλαγές δεν θα είναι οι μοναδικές στο πρόγραμμα του σταθμού.

tvnea