Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Nova Αλλαγές στα στελέχη


Μέσα στον τελευταίο χρόνο υπήρξαν πολλές αλλαγές στο ανθρώπινο δυναμικό (και όχι μόνο) του αθλητικού τμήματος της Nova, με πολλές αποχωρήσεις ή απολύσεις δημοσιογράφων που είχαν συνδέσει το όνομα τους με το συνδρομητικό και αρκετές προσλήψεις νέων συναδέλφων. .Το δια ταύτα είναι πως το αθλητικό τμήμα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το καλοκαίρι του 2009.

Νίκος Γέμελος, Κώστας Καραπαππάς, Μανώλης Δράκος, Βαγγέλης Μπραουδάκης ήταν οι («ηχηρές») αποχωρήσεις ή απολύσεις, ενώ Ηλίας Βλάχος, Γιώργος Λιώρης, Δημήτρης Παπανικολάου ήταν μερικά απ’ τα νέα πρόσωπα. Την ίδια στιγμή, μέσα σε μία σεζόν άλλαξε δύο φορές η παρουσίαση και το concept της κυριακάτικης εκπομπής που μέχρι και το τέλος της σεζόν 2008-09 παρουσίαζε ο Γιάννης Καραλής, μετά πέρασε στον Βαγγέλη Μπραουδάκη και τον Δημήτρη Παπανικολάου (στο πρώτο μισό της) και φέτος στους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο.

Άλλαξε και ο διευθυντής, με τον Ανδρέα Μπέκιο να παίρνει την θέση του Γιάννη Οικονόμου. Επίσης, προστέθηκαν νέες εκπομπές, από φέτος «ήλθαν» οι μεταδόσεις σε HD, η αλλαγή στο κανάλι μετάδοσης των εκπομπών, κ.λ.π. Η μεγάλη επένδυση του συνδρομητικού της Κάντζας στην Σούπερ Λίγκα και στην Πρέμιερ Λιγκ, η αποχώρηση από κάποια άλλα προϊόντα… Αλλαγές, πολλές αλλαγές και όπως προαναφέραμε πολλές εξ’ αυτών είχαν να κάνουν με πρόσωπα. Αφήστε που κανείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια ότι κάπου εδώ ολοκληρώθηκαν. Η διάθεση της Nova για αλλαγές είναι προφανής και μένει να δούμε που θα σταματήσουν και τι επίπτωση θα έχει σε πρόσωπα