Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ποιος τηλεπαρουσιαστής απατούσε την σύζυγο του;


Σύζυγος μεγαλοδημοσιογράφου έκανε... γυαλιά καρφιά το γραφείο του, όταν τον έπιασε στα πράσα με την φίλη του σε τρυφερό τετ α τετ.
Τραγικές στιγμές έζησε πριν από 20 μέρες γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής όταν εισέβαλε στο γραφείο του η σύζυγός του χωρίς να τον ειδοποιήσει και τον βρήκε στην αγκαλιά νεαρής δεσποινίδος που τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί τη ζωή του.
Ακολούθησε ένα πραγματικό πανηγύρι με πρωταγωνιστές κυρίως την σύζυγο του δημοσιογράφου και τη νεαρή που μετά βίας γλίτωσε το λιντσάρισμα, αφού η έξαλλη σύζυγος πετούσε ότι έβρισκε μπροστά της στο κεφάλι της «πέτρας του σκανδάλου».
Μάταια ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να ηρεμήσει τη σύζυγό του. Όλος ο όροφος στον οποίο βρισκόταν το γραφείο «ριγκ» είχε τρομοκρατηθεί από το περιστατικό, ώσπου η νεαρή κοπέλα έφυγε τρέχοντας για να σωθεί από τη μανιασμένη απατημένη σύζυγο.
Την επόμενη μέρα η νεαρή όμως, εκνευρισμένη και δαρμένη, πήγε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα και έκανε μήνυση στην ανυποψίαστη κυρία που δεν περίμενε την αντίδραση της νεαρής ανταγωνίστριάς της .
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr όμως, οι δύο κυρίες κατέληξαν τελικά σε συμβιβασμό με την παρέμβαση του δημοσιογράφου που προφανώς δεν ήθελε να διασυρθεί το όνομά του περισσότερο από ότι είχε διασυρθεί στο χώρο της εργασίας του.
newsbomb