Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

H απάντηση της Ελένης στην εγκυμοσύνη της Φαίης!


Εγκυμοσύνη η Φαίη; Ζαρίφη η Ελένη! Όχι ότι είναι το ίδιο, αλλά κάνοντας μια ανασκόπηση στα νούμερα τηλεθέασης μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει γιατί η Ελένη Μενεγάκη κάλεσε… ξανά μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα την Κατερίνα Ζαρίφη. Ο «Καφές» της Ελένης είναι ολίγον τι πικρός φέτος με τα νούμερα τηλεθέασης σε ελεύθερη πτώση. Και επειδή τίποτα δεν είναι ευκολότερο από την ήδη δοκιμασμένη συνταγή της επιτυχίας η Κατερίνα ξαναβρέθηκε στο πλατό της Ελενίτσας, αλλά… με άλλο ρόλο.
Την πρώτη φορά ήταν η… «επίσημη αγαπημένη» από τα παλιά και την τίμησαν με κάθε τρόπο. Τι αφιερώματα της είχαν κάνει, τι αγκαλιές και φιλιά με όλους τους παλιούς συνεργάτες. Γενικότερα, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.
Σήμερα, όμως, επέστρεψε στο παλιό της πόστο και βρέθηκε στο πάνελ, στην θέση που καθόταν χθες ο άλλος παλιός και «αγαπημένος» της συνεργάτης, Νίκος Μουτσινάς.
Η Ελένη την υποδέχθηκε και πάλι με μεγάλη χαρά, ενώ δεν ήθελε να την αφήσει να περιμένει ούτε λεπτό. Άλλωστε, ο χρόνος περνάει και τα μηχανάκια της AGB γράφουν. Αφού την έχουμε, γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε;
Η εκπομπή κύλησε με πολύ γέλιο, αφού η Ζαρίφη έκανε τα πάντα για να κρατήσει την Ελένη σε καλή διάθεση και τα κατάφερε.
Σημασία έχει να δούμε αύριο πως θα είναι η Ελένη, που θα πάρει στα χέρια της τα νούμερα. Η τηλεθέαση άλλωστε θα κρίνει αν θα ξαναδούμε την Κατερίνα και την Ελένη μαζί on air! πηγή:star