Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Παίκτρια ριάλιτι "επαθε" όταν έμαθε για τη πόρνη γιαγιά της!


Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει η παίκτρια του γνωστού reality! Aκόμα δεν μπορεί να το πιστέψει η 24χρονη παίκτρια του X-Factor Katie Waissel αυτό που έχει συμβεί στη ζωή της. Πριν λίγες ώρες, έμαθε ότι η ...80χρονη γιαγιά είναι... πόρνη πολυτελείας!
H ζωηρή γιαγιά με το ψευδώνυμο Cecilia Bird, είναι ενεργό μέλος γραφείου ώριμων συνοδών κυριών και οι σέξυ φωτογραφίες της κοσμούν πικάντικες ιστοσελίδες στο internet!
Μέσα στο site που φιλοξενεί τις φωτογραφίες της 80χρονης έχει και πικάντικες δηλώσεις της: "θέλω να συναντηθώ με κάποιον κύριο και να....γευτούμε μαζί τον απαγορευμένο καρπό του έρωτα"!
Η αμοιβή της ..γιαγιάς για κάθε συνεύρεση είναι 150 έως 250 λίρες την ώρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η κυρία Vogel έχει τη φήμη μιας πολύ καλής συνοδού!
Η 24χρονη τραγουδίστρια και παίκτρια του X-Factor έχει πάθει κυριολεκτικά σοκ όταν ανακάλυψε τη δουλειά της γιαγιά της που μάλιστα είναι και η αγαπημένης της!
Η Katie μετά το πρώτο σοκ, έχει κλειστεί στον εαυτό της, δεν θέλει να μιλήσει σε κανένα ενώ έχει ξεσπάσει τσακωμός στην οικογένεια για τα καμώματα της hot γιαγιάς!
trelokouneli