Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Στο αυτόφωρο ο γιός της τηλεπερσόνας και η κοπελιά του


Την ερχόμενη Πέμπτη θα συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια ο γιός γνωστής τηλεπερσόνας και η κοπελιά του που αλληλομηνύθηκαν για ξυλοδαρμό και εξύβριση με αποτέλεσμα να καταλήξουν με χειροπέδες στο αυτόφωρο.

Όλα άρχισαν όταν η 23χρονη κοπέλα, όπως αποκάλυψε πρώτα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και μήνυσε τον αγαπημένο της υποστηρίζοντας ότι την χτύπησε.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου... με χτύπαγε πολύ άσχημα... ξέρναγα...» είπε.

Εκείνος απάντησε με μήνυση για εξύβριση και αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από τις καταγγελίες της αγαπημένης του κρύβονται άλλες σκοπιμότητες.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει κάνει τόση φασαρία και τι θέλει με το όνομα της οικογένειάς μου να πετύχει... αυτό θα φανεί και η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο» ανέφερε με τη σειρά του.

Ο 30χρονος υποστηρίζει ότι τα κίνητρα της κοπέλας είναι άλλα. Η 23χρονη λέει ότι ο άλλοτε αγαπημένος της την ζήλευε. Η μοιραία συνάντηση φέρεται να έγινε στο σπίτι του κατηγορούμενου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για απλή σωματική βλάβη και για εξύβριση. Οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από όπου πήραν αναβολή.

Τώρα αναμένονται ιατροδικαστικές εκθέσεις και άλλα στοιχεία που θα τεθούν υπόψη του δικαστή προκειμένου η κάθε πλευρά να πείσει για την δική της εκδοχή.

Όταν το ζευγάρι βρέθηκε ενώπιον της προέδρου του δικαστηρίου, εκείνη τους έδωσε αναβολή λέγοντας ότι πρέπει να προσπαθήσουν να τα βρουν μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούν στα δικαστήρια.

star

Read more: news-piper.blogspot.com

newspiper