Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Λάτσιος: Κριτική στην εκπομπή της πρώην του


Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις φήμες που θέλουν το "Νext Top Model" να αλλάζει μέρα ή ώρα προβολής λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει το «αντίπαλο» πρόγραμμα του Mega, «Το Νησί», αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της. «Είμαστε ικανοποιημένοι διότι μετά από μεγάλες περικοπές είμαστε μέσα στους στόχους μας», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Λάτσιος μιλώντας για την πορεία του ΑΝΤ1 τις πρώτες εβδομάδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει» αλλαγή μέρας και ώρας προβολής του "Next Top Model" . Και συνέχισε: «Δε νομίζω να είπε η Βίκυ ότι θα ήθελε να αλλάξει ώρα η εκπομπή. Κατά τη γνωστή σας αντίληψη, μπορεί. Αυτά που έχω να σας πω είναι ότι το "Next Top Model" είναι σταθερό από πέρσι. Επιμένουμε να είμαστε σταθεροί στον προγραμματισμό μας. Το ότι υπάρχουν αντικείμενα με μεγάλη επιτυχία δεν θα μας κάνει να αλλάξουμε τον προγραμματισμό».
Τέλος, του ζήτησαν να σχολιάσει, φυσικά, την πορεία της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη αλλά ο ίδιος το απέφυγε διακριτικά: «Δεν είναι η δουλειά μου να κάνω κριτική στις εκπομπές των άλλων καναλιών. Βλέπω τα προγράμματα, δεν είναι μόνο η τηλεθέαση που παίζει ρόλο».

Πηγή: tlife