Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η πρώην του Ματέο είπε «όχι» σε συνάντηση με την νυν!


H Δωροθέα Μερκούρη είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην Ελένη Μενεγάκη, από την οποία δέχθηκε πρόσκληση. «Η Ελένη Μενεγάκη με κάλεσε στην εκπομπή της, αλλά εγώ δεν πήγα γιατί αυτό το διάστημα ζω στην Ρώμη», είπε στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη όπου μίλησε η Δωροθέα.
Αυτό βεβαίως εάν θέλουμε το πιστεύουμε, καθώς πλέον, θέμα συζήτησης δεν είναι – και πώς να είναι άλλωστε – τα επαγγελματικά σχέδια και βήματα, αλλά και η προσωπική ζωή. Άλλωστε, είναι και οι δύο χωρισμένες με παιδιά και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην ζωής τους. Εχουν δηλαδή ήδη πολλά κοινά. Αλλά κυρίως έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, που για την μία είναι πρώην σύντροφος και για την άλλη… νυν!
Η δήλωση ήλθε μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού Life and Style, όπου η πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου αναφέρθηκε στις προηγούμενες σχέσεις της, λέγοντας ότι όλοι οι προηγούμενοι σύντροφοί της ήθελαν να την παντρευτούν. «Ναι, όλοι οι άντρες που με πλησιάζουν θέλουν να με παντρευτούν και να κάνουν παιδιά μαζί μου. Ισως γιατί είμαι πολύ καλή μαζί τους!», δήλωσε στο περιοδικό, μιλώντας για όλες ανεξαιρέτως τις προηγούμενες σχέσεις της. Φαντάζεστε να πήγαινε η Δωροθέα στην Ελένη και να την ρωτούσε αυτό το πράγμα η παρουσιάστρια;
Μετά από όλα αυτά, η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, καθώς αυτό το διάστημα κάνει γυρίσματα για μία νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο Final Cut. Εδώ και δύο χρόνια άλλωστε, μετά τον χωρισμό της, μένει μόνιμα στην Αιώνια Πόλη μαζί με τις δύο κόρες της Γκάϊα και Ηλέκτρα, ηλικίας έξι και δέκα ετών αντίστοιχα. «Κι όμως τώρα ουσιαστικά ξεκινάω με την υποκριτική. Είμαι 36 ετών και κάνω χρήση της δεύτερης ευκαιρίας μου στην ζωή».
Πριν από λίγο καιρό, η Δωροθέα Μερκούρη έκανε μία τεράστια αλλαγή στην ζωή της, βάφοντας τα μαλλιά της κατάξανθα, για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού σποτ των Dolce and Gabbana, στο οποίο πρωταγωνιστεί με την καλή της φίλη Monica Belucci. «Δεν θα έβαφα ποτέ τα μαλλιά μου ξανθά, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω! Οσο για την Monica, ως φίλη είναι η πιο πιστή που μπορείς να έχεις. Ως μαμά η πιο Ιταλίδα. Ως γυναίκα, το απόλυτο θηλυκό». πηγή:star