Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

"H γενιά των 592 ευρώ": Tι θα δούμε αύριο...


Η Κατερίνα, μετά από πολλές προσπάθειες για ανεύρεση δουλειάς, ξεκινάει την πρακτική της στο δικηγορικό γραφείο του Πρόδρομου Δικονόμου, ενός μεγαλοδικηγόρου, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι οι σπουδές της στο εξωτερικό δεν την έχουν προετοιμάσει για την Ελλάδα. Ο Δικονόμου είναι αυταρχικός και αδίστακτος και εκμεταλλεύεται τους ασκούμενους του γραφείου του. Ενώ η Κατερίνα περιμένει ότι θα αναλάβει μία μεγάλη δίκη, το αφεντικό της την στέλνει για καφέ και κουλούρι… Σύντομα, συνειδητοποιεί ότι άλλη εξέλιξη περίμενε, όταν έπαιρνε το πτυχίο και το διδακτορικό της νομικής από την Οξφόρδη και το Χάρβαρντ…
Απ’ την άλλη, ο Χαραλάμπης κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να κοιμηθεί με μια κοπέλα που μπορεί να κάνει ακροβατικά, ενώ ο Σταύρος παρανοεί όταν αρχίζει να πιστεύει ότι ο συγκάτοικός του θέλει να τον σκοτώσει.
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αντωνιάδης (Σταύρος), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Χαραλάμπης), Άνδρη Θεοδότου (Ιωάννα), Δημήτρης Μακαλιάς (Αλέξης), Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Κατερίνα), Λευτέρης Ελευθερίου (Μίρι)
Παίζουν: Θέμης Μάνεσης (Μήτσος), Βάσω Καβαλιεράτου (Στέλλα), Βενετία Κόντου (Καίτη), Κωνσταντίνος Λάγγος (Χρήστος), Λυδία Αλιφράγκου (Φάνια), κ.ά.
Special guests: Γιάννης Ζουγανέλης (Πρόδρομος)