Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤ1: Αναλυτικά το πρόγραμμα της σεζόν


Τι θα δούμε φέτος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1; Δείτε αναλυτικά τις τηλεοπτικές επιλογές που σας προσφέρει ο σταθμός αυτή τη σεζόν που προβλέπεται οι έξοδοι μας να είναι περιορισμένοι.

Η σεζόν ξεκίνησε με μια νέα πρόταση στην ενημέρωση: το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη - ένα δελτίο με άποψη, αξιοπιστία και χωρίς περιττά λόγια. Την καθημερινή μας ενημέρωση συμπληρώνει και φέτος η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον ‘εικοσάρη’ πλέον στον ΑΝΤ1, Γιώργο Παπαδάκη.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, το ξεκίνημα της σεζόν φέρνει στον ΑΝΤ1 τέσσερα πολύ «δυνατά» προγράμματα: ένα θρυλικό τηλεπαιχνίδι και τρία shows (τα δύο ήδη επιτυχημένα, το τρίτο ολοκαίνουργιο και πολλά υποσχόμενο). Πρόκειται για τα γνωστά κι αγαπημένα «The X Factor» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και «Next Top Model» με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, το διεθνώς επιτυχημένο και βραβευμένο «Top Chef» που κάνει τώρα πρεμιέρα και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ, αλλά και την επιστροφή του «Deal», του παιχνιδιού που μοίρασε τα περισσότερα χρήματα στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Παράλληλα, κάποιες «σταθερές αξίες» του ΑΝΤ1 μας δίνουν και πάλι ραντεβού: ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος «10 με 1 μαζί», η Μαρί Κυριακού «Με αγάπη», οι φοβεροί «Ράδιο αρβύλα» Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης με το «Ola 11».

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν δύο αγαπημένες ελληνικές σειρές: η «Ονειροπαγίδα» που επιστρέφει για 2η σεζόν και τα τελευταία, συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς «Κάρμα». Ακόμη, συνεχίζονται οι «μεγάλες Πέμπτες» του ΑΝΤ1, με τρεις ελληνικές ομάδες να διεκδικούν την ευρωπαϊκή διάκριση στο «Europa League Live», καθώς και ένα επιλεγμένο ξένο πρόγραμμα με τις καλύτερες Prime Series (αυτή τη στιγμή προβάλλεται ήδη ο 6ος κύκλος του «Grey’s Anatomy»), τη συνέχεια των δύο τουρκικών σειρών «Χίλιες και μια νύχτες» & «Kismet» που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό στη χώρα μας και όπως πάντα, τα καλύτερα Sunday Movies και Top League Movies της Πέμπτης, πολλά από αυτά σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα προστεθούν ακόμα:

• ψυχαγωγικά προγράμματα που προκάλεσαν αίσθηση και επιστρέφουν, αλλά και νέα πρωτοποριακά προγράμματα που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως («Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe out», «Real housewives», «Don’t tell the bride», «Deal with it» και βέβαια, ο διαγωνισμός ομορφιάς «Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young»)
• οι ελληνικές σειρές «Πόλεμος των άστρων», «Ελεύθερος και ωραίος», «Steps» και «Χωρίς όρια»
• διάσημες και πολυβραβευμένες ξένες σειρές («True blood» 3ος κύκλος, «The Pacific», «Prison break» 4ος κύκλος, «Criminal minds» 3ος κύκλος, «Brothers and sisters», «Entourage» κ.ά).