Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ALPHA: Ερχονται οι πρεμιέρες...


Πρεμιέρα κάνουν, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στον Alpha τέσσερα ξεχωριστά προγράμματα που θα μας χαρίσουν… απρόβλεπτα συναισθήματα, έντονες γεύσεις, γνώσεις και χιούμορ!

Τη Δευτέρα, η αγαπημένη συνήθεια των 8, το «Κάτι ψήνεται» επιστρέφει αυθεντικό και… γευστικότατο, το «Big Brother» έρχεται ανανεωμένο, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, ο «Εφιάλτης! Στην κουζίνα» εισβάλλει δυναμικά και πάλι στη μικρή οθόνη, ενώ το «Λες και το ‘ξερες» χαρίζει γνώσεις και…γέλιο!
Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 20:00, το «Κάτι ψήνεται» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, με νέα επεισόδια, ανανεωμένο και ….γευστικότατο!

Η αγαπημένη συνήθεια των 8 έρχεται και πάλι στη συντροφιά μας έτοιμη να μας ανοίξει την όρεξη για αυθεντικές γεύσεις και χαρούμενες παρέες.
Το «Κάτι ψήνεται» ξεκινάει το ταξίδι του από τον Βόλο, και θα συνεχίσει σε γειτονιές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Σαλαμίνας, της Πάτρας, της Καλαμάτας, της Λάρισας, αλλά και σε πολλές ακόμα περιοχές της Ελλάδας, προσκαλώντας μας σε έναν μοναδικό διαγωνισμό μαγειρικής και φιλοξενίας με νέους διαγωνιζόμενους, νέες γευστικές προκλήσεις, αλλά και «πιπεράτα» περιστατικά.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η αγαπημένη εκπομπή θα μας προσφέρει πολλές ξεχωριστές εβδομάδες.
Την πρώτη εβδομάδα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, 4 με 8 Οκτωβρίου 2010, θα γνωρίσουμε τον Κώστα, τη Μάγδα, την Κατερίνα, τον Βασίλη και τη Μελίνα που θα μας ανοίξουν την πόρτα της… κουζίνας τους και θα μοιραστούν μαζί μας μικρά γευστικά μυστικά.
Στις 21:00, η απόλυτη περιπέτεια ξεκινάει!
Το «Big Brother» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση έτσι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί γεμάτο περιπέτεια χωρίς όρια, μεγάλα μυστικά, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, παίκτες σε ετοιμότητα και αισθήσεις σε εγρήγορση!
Το βράδυ της Δευτέρας συντονισθείτε στον Alpha και δείτε τα πρώτα εικοσιτετράωρα των 14 παικτών του μεγαλύτερου reality show όλων των εποχών.

Στις 22:00, ο κορυφαίος σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο «Εφιάλτης! Στην Κουζίνα» αναλαμβάνουν… δράση για να μετατρέψουν ένα προβληματικό εστιατόριο στο πιο «γευστικό» σημείο της πόλης.
Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται με νέα επεισόδια που θα συζητηθούν και θα ανάψουν… φωτιές στο τηλεοπτικό μενού!
Στο πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα μεζεδοπωλείο στην Πετρούπολη.

Στις 23:00, έρχεται στην παρέα μας το «Λες και το ‘ξερες», ένα πρωτότυπο, απρόβλεπτα διασκεδαστικό πρόγραμμα που συνδυάζει το χιούμορ με τη γνώση και χαρίζει άφθονο γέλιο.
Τέσσερις κωμικοί και μαζί τους ένας λαμπερός καλεσμένος καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θέτει το τηλεοπτικό κοινό.
Το αποτέλεσμα; Αυτοσχεδιασμός, ευφάνταστες απαντήσεις που προκαλούν γέλιο και ανατροπές!
Παρουσιαστής είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης ενώ απαντήσεις στις ερωτήσεις των τηλεθεατών θα δίνουν η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος.
Στο πρώτο επεισόδιο guest star ο Χάρης Ρώμας.