Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Παναγιώτης Πετράκης: "«Δεν θα τον άλλαζα τον ρόλο του Λουκά"


Τα δύο χρόνια που προβάλλονται τα «Μυστικά της Εδέμ», ο Παναγιώτης Πετράκης έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές, που προσπαθούν σιγά σιγά να συνειδητοποιήσουν το πραγματικό όνομά του: «Τον πρώτο χρόνο με φώναζαν μόνο Λουκά. Τον δεύτερο, περισσότερο Λουκά αλλά και Παναγιώτη. Ο... "Λουκάς" παραδέχεται ότι μετά τη συμμετοχή του στα «Μυστικά της Εδέμ» δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, τις οποίες αρνήθηκε επειδή, όπως χαρακτηριστικά λέει: «Δεν θεωρώ καμία άλλη πρόταση δελεαστική».
Με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του 55% και με καστ που όλοι θα ζήλευαν, ο Παναγιώτης Πετράκης λέει ότι το «πάρτι» τους είναι καθημερινό: «Ενημερωνόμαστε κάθε μέρα για τα νούμερα τηλεθέασης και είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Δεν είναι λογικό;». Σε χρονιές που τα μεγάλα ποσοστά είναι μια δύσκολη υπόθεση για τα κανάλια, ο ηθοποιός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η «Εδέμ» παραμένει στην κορυφή: «Πρόκειται για ένα σενάριο που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Επίσης, η σκηνοθεσία και οι πολλοί καλοί ηθοποιοί είναι τα συστατικά της επιτυχίας».
Οι ρόλοι στη σειρά είναι πολλοί και αυτός του γόη σίγουρα δεν είναι του Λουκά. Ωστόσο, ο ήρωας που ενσαρκώνει στη σειρά ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει το δικό του κοινό από θαυμάστριες και, όπως δηλώνει: «Δεν θα τον άλλαζα τον ρόλο του Λουκά. Τον ερωτεύτηκα από το πρώτο επεισόδιο».
Πηγή: espresso