Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Σακκά: "Δεν θέλω να ακούω όλα αυτά που λέγονται για κόντρες"


Mε τις “Κουκλες” επιστρέφει μετά από μια μικρή απουσία από την τηλεόραση η Λίνα Σακκά. Η ηθοποιός αυτό το χειμώνα θα υποδύεται την “Κατερίνα”, μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο μητέρας και συζύγου και καλείται να νιώσει ισχυρές αναταράξεις στη ρόδινη ζωή της.
“Στη σειρά θα έχω το ρόλο της Κατερίνας, μιας γυναίκας που έχει παντρευτεί από μικρή ηλικία και τώρα έχει οικογένεια και παιδιά. Η ιστορία αρχίζει από τη στιγμή που έχει τελειώσει το “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα” και η Κατερίνα βρίσκεται σε ηλικία 34 χρόνων, όταν το όνειρο της τέλειας οικογένειας που έχει χτίσει αρχίζει να καταρρέει”, αναφέρει στο "Tlife" η Λίνα Σακκά.
Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega και αποκαλύπτει πως η ηρωίδα που υποδύεται είναι μια γυναίκα υπερπροστατευτική, που έχει ένα παιδί στην εφηβεία και προσπαθεί να κρατήσει τα πάντα οργανωμένα και τέλεια στη ζωή της. “Η Κατερίνα είναι υπερπροστατευτική και πελαγώνει εύκολα. Δείχνει όμως δοτικότητα και αγάπη στους άλλους και αυτό είναι το κίνητρό της”, υπογραμμίζει.
Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία που βρίσκει να έχει με το ρόλο της, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρει πως πάντα ψάχνει να βρει στους ήρωες που υποδύεται στοιχεία του εαυτού της. “Αν και εγώ δεν θέλω να παντρευτώ τόσο νωρίς όσο η Κατερίνα, βλέπω πως κοινό μας χαρακτηριστικό είναι η δοτικότητα”, σημειώνει και προσθέτει: “Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι εναλλαγές. Δεν μπορώ το βόλεμα στη ζωή μου. Δεν θέλω όλη η ζωή να κινείται σε ένα μοτίβο και αυτό είναι όλο. Μου αρέσει η περιπέτεια”.
Ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει πως αν στο μέλλον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσε να δεχτεί τη μονιμότητα. “Αν κάπιοια στιγμή στο μέλλον είμαι με κάποιον και το θέλουμε και οι δυο θα έρθει και κάτι πιο μόνιμο. Δεν μπορώ να προγραμματίσω κάτι τέτοιο”….
Παράλληλα, η Λίνα Σακκά λέει ότι οι “Κούκλες” αποτελούν μια σειρά που με χιούμορ καταπιάνεται με πραγματικές καταστάσεις, που σίγουρα θα κάνουν τον κόσμο να ταυτιστεί με πολλά στοιχεία τους και να πει “Αυτό το έχω ζήσει και εγώ”.
“Πρόκειται για ένα αληθινό σενάριο που μιλά για το άγχος και τις ανησυχίες των γυναικών. Αναφέρεται σε 4 διαφορετικές γυναίκες που τις ενώνει η φιλία. Είναι μεταξύ 33 και 40 χρόνων και βρίσκονται σ’ ένα κομβικό σημείο της ζωής τους. Δεν έχουν τον ενθουσιασμό της πρώτης νεότητας, αλλά δεν είναι γι’ αυτές πολύ αργά να φτιάξουν το μέλλον τους και να τα αλλάξουν όλα. Εκτός από την Κορίνα (Δήμητρα Ματσούκα), οι υπόλοιπες ηρωίδες είναι παντρεμένες με παιδιά και αποφασίζουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να φύγουν από συμβατικές καταστάσεις”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για τα γυρίσματα της σειράς, τη συνεργασία της με τον συμπρωταγωνιστή της Θανάση Ευθυμιάδη και τις φήμες για κόντρες μεταξύ των πρωταγωνιστών, η Λίνα Σακκά αναφέρει το εξής: “Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα και δεν θέλω να ακούω όλα αυτά που λέγονται για κόντρες. Είμαστε πολύ καλά και έχουμε χημεία μεταξύ μας”.