Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πέτρος Κωστόπουλος: "Δεν γράφω, υπαγορεύω..."


«Απαράδεκτο ηθικά» θεωρεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να γίνεται κουβέντα από τους ΚαραμεροΧαριτάτους για ένα νιόπαντρο ζευγάρι, να υπάρχει ένα μωρό στην κοιλιά και να ταυτίζεται με νούμερα τηλεθέασης. Όπως δήλωσε ο εκδότης σε συνέντευξη του στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτου στον Flash 96, «τους ΚαραμεροΧαριτάτους τους έχει πιάσει μια αγωνία φέτος» και σχολίασε ότι «υπάρχει τρέλα στην τηλεόραση καθότι οι...άνθρωποι της ζουν με το περίστροφο της Agb».

Η Ελένη δεν τελείωσε
Διαφωνεί ότι έχει ξεκινήσει η αρχή του τέλους για την Ελένη Μενεγάκη και δηλώνει «η Ελένη δεν τελείωσε» λέγοντας ότι είναι προφανές, με τα προσωπικά που πέρασε, να έχει μία πίεση, μέχρι τα Χριστούγεννα, εκτιμά, θα προσαρμοστεί. Συνολικά στη πρωινή ζώνη θεωρεί ότι θα κλείσει η ψαλίδα.

Χάλια το Just the 2 of us
Στον Ant1, αναφέρει, με την πτώση στα νούμερα φέτος μόνο ο Θέμος δεν έπαθε τίποτα, ενώ σε ερώτηση για το Master Chef σχολιάζει πως για να έχει υψηλή τηλεθέαση είναι καλό, αν και ο ίδιος βλέπει, λέει, Ράδιο Αρβύλα. Διευκρινίζει ωστόσο, πως στα σατιρικά βίντεο ο Θέμος είναι πολύ προχωρημένος. «Χάλια» βρίσκει το Just the 2 of us.

«Δεν γράφω, υπαγορεύω» δηλώνει ερωτηθείς για το περιβόητο editorial που απουσίαζε από το τελευταίο Down Town και απαντά «λογοκρίνω τον εαυτό μου σε 12 ώρες… το κείμενο δεν είχε τίποτα». Υπάρχει μια έκρηξη στα νούμερα του Mega σε δύο εβδομάδες, «γελάς, το παρατηρείς» αναφέρει ο Πέτρος Κωστόπουλος εκφράζοντας την απορία του πώς ένα πρόγραμμα π.χ. το «Food & the city» του Καλλίδη κάνει στο ξεκίνημα του 25%. Τέλος, δηλώνει «το δολοφονείς να βάζεις Μποτρίνι απέναντι από το Νησί».

Όσο για το δικό του ξεκίνημα στο ρόλο της παρουσίασης σχολιάζει πως είχε βαρεθεί την ίδια διαδρομή 23 χρόνια στα περιοδικά και επιθυμούσε αλλαγή ενώ δηλώνει για την κρίση πως όλοι έχουν χάσει 30-50% της διαφημιστικής αγοράς, υπάρχει πτώση στα μηνιαία τεύχη, καλύτερα πάνε τα εβδομαδιαία – κουτσομπολίστικα κάτι που αποδίδει στο ότι τηλεόραση και ίντερνετ έχουν κάνει τα πράγματα πιο γρήγορα.
enimerosi24.