Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Πως χαρακτήρισε η Ναταλία Γερμανού τον εαυτό της;


Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την τηλεόραση είχαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», η οποία κατέληξε στην παραδοχή της Ναταλίας Γερμανού ότι είναι... «φτιαγμένη για βλάκας»!.
Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την Ναταλία Γερμανού αν, μέσα από τις δυσκολίες που έχει περάσει στα τόσα χρόνια που κάνει τηλεόραση, έμαθε εμπειρικά να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με καλύτερο τρόπο. Η απάντηση της Ναταλίας ήταν: «Έμαθα, αλλά έτσι όπως είναι πια η κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης, πιστεύεις ότι μπορώ να διαπραγματευτώ όπως θα μπορούσα 10 χρόνια πριν;».
Όταν λίγο μετά η Σίσσυ Χρηστίδου υποστήριξε πως «ή ξέρεις να πουλάς τον εαυτό σου και να ζητάς αυτά που πιστεύεις ότι δικαιούσαι, ή δεν ξέρεις. Oι περισσότεροι δεν το'χουν και εμπιστεύονται τρίτους». Τότε η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Εγώ έχω το τεράστιο ταλέντο να με πιάνουν κορόιδο με εξαιρετική ευκολία τα αφεντικά μου, και το ξέρω, και μπράβο τους. Αν δεν είχα τους ανθρώπους που λέγονται δικηγόροι, θα δούλευα με 100 ευρώ. Είμαι φτιαγμένη για βλάκας»
yupi