Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Εκτός πλατό...η Ράνια Αλευρά από το Πρωινό Mou


Ερώτημα αναπάντητο παραμένει το γιατί η Ράνια Αλευρά κάνει ζωντανές συνδέσεις, αν και είχε συμφωνήσει με τους υπεύθυνους του Μega να βρίσκεται στο πλατό μαζί με τους Λιάγκα-Σκορδά και Δ. Ουγγαρέζο.
Μάλιστα, στους τίτλους τέλους, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η όμορφη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο στούντιο μαζί με το ζεύγος, κάτι που δεν επαληθεύτηκε και στη θέση της τελικά εμφανίζεται η Σάσα Σταμάτη, μολονότι αποτελεί συνεργάτιδα της εκπομπής και όχι το τέταρτο πρόσωπο της παρέας.

Η «εξόριστη» από το πλατό όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν άνθρωποι του Μega για τη Ράνια Αλευρά, έπεσε θύμα των τερτιπιών της Φαίης Σκορδά, η οποία -λένε οι κακές γλώσσες-δεν ήθελε όμορφη παρουσία στο στούντιο δίπλα της. Έτσι, μετά τη Δούκισσα Νομικού, εκτός πλατό βρέθηκε και η Ρ. Αλευρά.

Αν οι φήμες ισχύουν, δε συνάδουν με το προφίλ του Mega. Nα δούμε αν είναι θέμα χρόνου να «εξοριστεί» και η Σάσα Σταμάτη, για να τριτώσει... και να μείνει η Φαίη, η μοναδική γυναικεία παρουσία στο «Πρωινό μου». Τελικά μήπως θα έπρεπε να λέγεται η εκπομπή το «Πρωινό της Φαίης»;
newsbeast