Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

O Λάτσιος κάνει "αντεπίθεση" στην Μενεγάκη με τη Ζέτα!


Παρουσίαση του νέου προγράμματος είχε χθες ο ΑΝΤ1 και τα βλέμματα τράβηξε η κοινή εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου και της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά και τα σχόλια του κ. Λάτσιου για την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, που μας άφησαν άφωνους!

Θα θυμάστε όλοι βέβαια, ότι η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και η μοναδική μέχρι στιγμής που… έφερε νούμερα στην εκπομπή της!

Πώς σχολίασε ο Γ. Λάτσιος την επιτυχία της πρώην συζύγου του, που στάθηκε αφορμή να μείνουν πίσω οι Καραμεροχαριτάτοι; Την «χρέωσε» στην Ζέτα!!!

«Η εμφάνιση της Ζέτας στην εκπομπή της Ελένης έκανε πολύ καλά νούμερα σε αντίθεση με τον Γιώργο και τον Σπύρο», είπε δημοσιογράφος.

«Οι άλλες μέρες ήταν διαφορετικές», απαντά ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και προσθέτει «Σας το έχω πει πολλές φορές ότι τέτοιου είδους εκπομπές είναι μαραθώνιος. Είναι 200 εκπομπές. Νομίζω ότι η πρωινή μας ζώνη πάει πάρα πολύ καλά, το είχατε δει την δεύτερη μέρα και τρίτη». Αυτό για την δεύτερη και τρίτη μέρα το είπε όλο νόημα και μετά πήρε φόρα!

«Προφανώς σημαντικοί καλεσμένοι βοηθούν, αλλά δεν είναι λύση στο θέμα. Δεν υπάρχουν και πολλοί σαν τη Ζέτα Μακρυπούλια, που να κάνουν από ΜΟΝΟΙ τους τηλεθέαση», τόνισε ο κ. Λάτσιος μηδενίζοντας εντελώς την Ελένη με την τελευταία του φράση.

Ε, όχι και από «μόνη» της κ. Λάτσιε! Ήταν και η κ. Μενεγάκη εκεί και μια ολόκληρη ομάδα, που και τις επόμενες μέρες έπιασε 20αρια στα νεανικά… Αλλά όπως αποκάλυψε ο κ. Λάτσιος δεν είδε την πρεμιέρα των εκπομπών, λόγω φόρτου εργασίας. Προφανώς ούτε και τις επόμενες ημέρες…

Ο κ. Λάτσιος αναφέρθηκε και στην Νάντια Μπουλέ επαναλαμβάνοντας ότι ο Γρηγόρης δεν είχε καμία συμμετοχή στο γεγονός ότι θα παρουσιάσει το «Top Chef», ενώ όσον αφορά το «Dancing with the Stars» επιβεβαίωσε ότι επιτροπή και… παρουσιάστρια θα παραμείνουν ίδιοι.

Πάντως, μια ξανθιά γαλανομάτα παρουσιάστρια στο πλευρό του κ. Λάτσιου, του πάει! Αφήστε δε, που η Ζέτα ήταν ίδια η Ελένη στις αντιδράσεις. Ούτε τις κινήσεις της να είχε αντιγράψει…
madata