Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ποια θα πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι για να απαλλαγεί από την ταμπέλα της χαζής ξανθιάς;


Αποφασισμένη είναι να απαλλαγεί από την ταμπέλα της χαζής ξανθιάς...και να πρωταγωνιστήσει σε ενα ριάλιτι σόου που θα δείξει τις ικανότητες της...Ποια είναι;



Η Πάρις Χίλτον δήλωσε οτι θα επιτρέψει στις κάμερες να την ακολουθούν παντού, προκειμένου να αποτινάξει το στίγμα των προηγούμενων τηλεοπτικών εμφανίσεων της και όχι μόνο) — όπως το «Simple Life», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την τότε φίλη της, Νικόλ Ρίτσι και προσπαθούσε να εγκαταλείψει το lifestyle της και να ζήσει σαν μια κοινή θνητή.
«Δεν πρόκειται για ένα ριάλιτι όπως το "The Simple Life", όπου έδειχνε την "επαρχιώτικη" πλευρά του εαυτού της. Αυτό το σόου θα δείξει ποια είναι η αληθινή Πάρις και πώς είναι η ζωή της, το οποίο είναι πολύ συναρπαστικό», δήλωσε εκπρόσωπός της. Η Πάρις έχει επιπλέον συμμετάσχει στο ριάλιτι «Paris Hilton's My New BFF», όπου αναζητούσε ένα άτομο να γίνει ο/η Καλύτερος/η Φίλος/η της για πάντα.
Υποστηρίζεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν όταν εκείνη θα έχει συμπληρώσει τις 200 ώρες κοινωνικής εργασίας που της έχουν επιβληθεί ως ποινή, αφότου συνελήφθη με ναρκωτικές ουσίες.
Υupi