Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μενεγάκη: Τι αλλάζει στο νέο της συμβόλαιο;


Την περασμένη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 9.15 το πρωί, την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη, 41, βρισκόταν στο καμαρίνι της, στο ισόγειο του Studio PRO, πριν από τη φετινή πρεμιέρα της, γνώριζε ήδη πως δεν θα είχε κανένα άγχος για το επαγγελματικό της μέλλον στον Alpha. Ήξερε ήδη πως, μέχρι το μεσημέρι, η ανακοίνωση του σταθμού για τη συνέχιση της συνεργασίας τους μέχρι το 2013 θα ξάφνιαζε όλους όσοι κάνουν τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί με κανέναν άλλο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης.

Η υπογραφή του συμβολαίου, σύμφωνα με ασφαλή πηγή του People, «έγινε πριν από δώδεκα ημέρες περίπου, στα κεντρικά γραφεία του σταθμού στην Κάντζα, χωρίς ακόμη να το γνωρίζουν ούτε καν οι πιο στενοί της συνεργάτες».

Σύμφωνα με κοντινό της άνθρωπο, «μια σημαντική διαφορά του νέου συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη –σε σχέση με το προηγούμενο– είναι ότι έχει αφαιρεθεί ο όρος της παρουσίασης μίας επιπλέον εκπομπής. Είναι αποκλειστικά δικό της θέμα και θα εξαρτηθεί από την πρόθεση της ίδιας». Η ίδια πηγή αποκαλύπτει και τι ισχύει τελικά με τα σενάρια για τη μείωση του μισθού της: «Δεν στάθηκαν πολύ στο οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου της. Όλα αυτά που ακούγονται και αφορούν υπέρογκα ποσά είναι αναληθή.