Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Γιατί «πάγωσε» η εκπομπή «Με το δεξί» του Σούλη



Τι έγινε στα γυρίσματα της εκπομπής του ΑΝΤ1; Την προηγούμενη σεζόν η εκπομπή «Με το δεξί» μπήκε πράγματι.. με το δεξί στο τηλεοπτικό τοπίο αφού κατάφερε να κερδίσει υψηλές τηλεθεάσεις. Δεν είναι τυχαίο που η διοίκηση του ΑΝΤ1 έδωσε το «πράσινο φως» στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη και για την καινούργια σεζόν.

Έτσι, από τις αρχές του καλοκαιριού οι υπεύθυνοι της εκπομπής μαζί με το Σπύρο Σούλη ερευνούν μία προς μία τις χιλιάδες αιτήσεις προσπαθώντας να βρουν αυτές που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το κύριο μέλημά τους είναι οι υποψήφιοι να έχουν πράγματι ανάγκη για να γκρεμιστεί και να χτιστεί από την αρχή το σπιτικό τους και να μπουν μέσα… με το δεξί!

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τον τελευταίο μήνα και ενώ τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει… σταμάτησαν. Ο λόγος δεν είναι γιατί ξαφνικά αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 να διακόψουν την εκπομπή αλλά γιατί… καθυστερεί ο εξοπλισμός. Έχετε παρακολουθήσει ότι κάθε σπιτικό που γκρεμίζεται από την εκπομπή, όχι μόνο χτίζεται από την αρχή αλλά τοποθετείται και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, από ψυγείο και κουζίνα μέχρι καναπέδες και τραπεζαρίες. Όλα αυτά όμως… κόλλησαν λόγω της απεργίας των φορτηγών.

Τα σπίτια έχουν βρεθεί, ο Σπύρος Σούλης με την ομάδα της εκπομπής έχει σχεδιάσει και αποφασίσει τις αλλαγές που πρόκειται να κάνουν, τα υλικά έχουν παραγγελθεί και περιμένουν… με τον κασμά και τη βαριοπούλα στο χέρι να έρθουν για να αρχίσουν να γκρεμίζουν.

Λογικό…! Μην γκρεμίσουν τα παλιά και μετά πουν «θα χτίσουμε και θα επιπλώσουμε όταν έρθουν…»!
Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν την επόμενη βδομάδα θα αρχίσει να έρχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός και ο Σπύρος Σούλης με την ομάδα της εκπομπής θα αρχίσει το γκρέμισμα και το χτίσιμο για να μπουν… με το δεξί!
NewsIt