Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει, έπειτα από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 21:00 και παρουσιάζει ζωντανά το «Money Drop», ένα τηλεπαιχνίδι με έπαθλο 300.000€! Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ερωτήσεων-απαντήσεων με πολλά κέρδη, γρήγορους ρυθμούς, αγωνία που χτυπά κόκκινο και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται ένα ζευγάρι παικτών (συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες κ.τ.λ) σε ένα φαντασμαγορικό στούντιο με 200 άτομα κοινό.
Το ζευγάρι ξεκινά το παιχνίδι, παίρνοντας στα χέρια του 40 δεσμίδες των 7500€.
Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να καταφέρει να κρατήσει όσα περισσότερα χρήματα από αυτά μπορεί, μετά από 8 ερωτήσεις.
Πριν από κάθε ερώτηση οι παίκτες επιλέγουν μια από τις δύο θεματικές κατηγορίες που τους δίνονται κάθε φορά....
Οι ερωτήσεις δίνονται με εναλλακτικές απαντήσεις.
Ο ζωντανός χαρακτήρας του παιχνιδιού επιτρέπει μεγάλη ελευθερία στη θεματολογία των ερωτήσεων, από ιστορία, πολιτική, αθλητικά, σόουμπιζ, επικαιρότητα, μέχρι γεγονότα της ίδιας ημέρας ή και της ίδιας ώρας.
Οι παίκτες ποντάρουν όλα τους τα χρήματα στις εναλλακτικές απαντήσεις που τους δίνονται κάθε φορά, ανάλογα με το πόσο σίγουροι είναι. Στο τέλος του παιχνιδιού, οι παίχτες φεύγουν με τα χρήματα που έχουν καταφέρει να «διασώσουν» … ή με άδεια χέρια.